• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.03.2022

08:52

MIgrant povređen u pucnjavi u Subotici!

printscreen

Vesti

MIgrant povređen u pucnjavi u Subotici!

Podeli vest

Jedna osoba je prevezena u bolnicu, radi se o migrantu

Na autobuskoj stanici Subotica, juče je oko 17 časova došlo do pucnjave u kojoj je povređena jedna osoba, a nakon izvršenoh uviđaja u policiji je rečeno da se najverovatnije radi o samoprovređivanju, javljaju Subotičke.rs.

- Policija sprovodi rad na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem - navedeno je u odgovoru Policijske uprave u Subotici.

Navodno, reč o migrantu kog je hitna pomoć prevezla u bolnicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija