• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

17.03.2022

11:58

STRAŠNO! PIJAN S NOŽEM U STOMAKU TRAŽIO POMOĆ LEKARA, izbezumljen rođak ga prevezao

Vesti

STRAŠNO! PIJAN S NOŽEM U STOMAKU TRAŽIO POMOĆ LEKARA, izbezumljen rođak ga prevezao

Podeli vest

Pijan D.S. (40) iz sela Jelašnica kod Surdulice s nožem u stomaku dovezen kod lekara, navodno pokušao je da izvrši samoubistvo i to mu nije prvi put

Kako nezvanično saznajemo u sredu u večernjim satima u Dom zdravlja u Surdulici dovezen je D.S s nožem u stomaku! Srećom nije teško povređen.

Njega je rođak dovezao, a prema nezvaničnim informacijama on je pokušao da se ubije.

Šokirani lekari Zdravstvenog centra u Surdulici odmah su obavestili policiju. 

- D.S. je i ranije pokušavao da se ubije. Ovog puta je kako sam čula popio dosta alkohola ali ih je navodno pomešao sa lekovima. Ubo se u stomak kuhunjskim nožem, pa je zvao rođaka da mu pomogne - rekla je jedna od poznanica porodice povređenog D.S. 

Ona je dodala da je rođak D.S. odmah došao i da je se zaprepastio kada ga je zatekao krvavog u kući.

- Kuhinjski nož mu je bio zaboden u stomaku,tako ga je i odvezao kod lekara. Mučenik nije smeo ništa da dira da ga ne bi još više povredio ili da neko posumnja da je on pokušao da ga ubije - kaže sagovornica Informer.rs 

Prema njenim rečima D.S. je i ranije pokušao da oduzme sebi život.

- Zbog te svoje sulude ideje je bio i ranije kod lekara,te je dobio lekove da pije, ali šta vredi kada ih on meša sa alkoholom - kaže meštanka Jelašnice.

    


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17