• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

22.03.2022

12:32

DRAMA U NIŠKOM DURLANU! Todora je pronađena mrtva u krevetu, a Miodrag na podu pored nje, VATROGASCI SU OBIJALI KUĆU (VIDEO/FOTO)

D.K.

Vesti

DRAMA U NIŠKOM DURLANU! Todora je pronađena mrtva u krevetu, a Miodrag na podu pored nje, VATROGASCI SU OBIJALI KUĆU (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Beživotna tela bračnog para učitelja u penziji Todore (87) i Miodraga (89) Georgijev pronađena su u njihovoj kući u Ulici Despota Stefana 50 u niškom naselju Durlan

Kako Informer saznaje s lica mesta, Todora i Miodrag su živeli sami u kući, a imaju i dva odrasla fakultetski obrazovana sina, koji su se preselili u Kanadu.

Zadnji ih je žive video komšija Manolča Milenov, koji je kako kaže posumnjao da se starijim komšjama desilo nešto loše! 

Foto: D.K.

Manolča Milenov

- Video sam ih zadnji put u petak, komšija mi je u prolazu mahnuo, a ja sam ga pitao kako je. Bilo mi je posle sumnjivo što su im danima spšuštene roletne, nije bilo upaljenog svetla - ispričao je komšija Milenov, dodajući da je policiju alarmirala komšinica preko puta Milja Jovanovič.  

Na poziv komšija stgli su policajci i vatrogasci koji su ubrzo preko razbijenog prozora ušli u kuću, gde su pronašli beživotna tela supružnika. Todora je ležala u krvetu, dok je Miodragovo telo zatečeno na podu pored njenog kreveta.  

Foto: D.K.

 

Prema prvim nalazima istrage na njima nisu bili vidljivi tragovi nasilja, ipak tela su poslata na obdukciju i tada će se definitivno utvrditi način i vreme smrti.  

Zna se da je Todora već tri bila meseca teško bolesna, te da je sve poslove i brigu oko nje obavljao suprug Miodrag.

Foto: D.K.

 

Za sada se samo nagađa, kako se sve desilo i ko je od supružnika prvi preminuo, ali se isključuje mogućnost nasilne smrti. Kuća je bila zaključana, a na njihovim telima nije bilo modrica i ogrebotina... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca
Dom i porodica

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca

Svet je stao i suze su pošle kada je poslednjeg dana avgusta 1997. godine objavljeno da je najvoljenija princeza svih vremena Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Mnoge polemike su se tada otvorile, počev od njenog ljubavnog života, odnosa sa kraljevskom porodicom do testamenta koji je ostavila iza sebe i naslednika.

22.08.2024

16:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija