• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

22.03.2022

18:32

OTAC I MAJKA SU MU OBEZBEDILI SVE, A ON IH JE HLADNOKRVNO UBIO! Komšije iz Kusatka otkrile nepoznate detalje o ubici roditelja?!

printscreen

Vesti

OTAC I MAJKA SU MU OBEZBEDILI SVE, A ON IH JE HLADNOKRVNO UBIO! Komšije iz Kusatka otkrile nepoznate detalje o ubici roditelja?!

Podeli vest

Rodoljub Ignjatović do detalja je ispričao šta se kobnog dana dešavalo u Kusadku kada je Miloš Ignjatović ubio oca i majku lovačkom puškom

Tog jutra su došli da vuku neka drva. Miloš me je sat vremena pre toga pitao da li bi trebalo da mi pomogne oko orezivanja voća. Samo sat vremena kasnije bio je go i tražio da mu oživim roditelje. 

Foto: printscreen

Rodoljub Ignjatović

Podsetimo, u ponedeljka oko 13 sati Miloš Ignjatović (33) u selu Kusadak kod Smedrevske Palanke lovačkom puškom ubio je oca Andreja (80) i majku Gordanu (75) a potom zvao strica Rodoljuba da mu pomogne. 

- Ložio sam furnu, kada se pojavio go na dva metra od mene. Plakao je i vikao da je ubio roditelje. Bio je potpuno van sebe. Zatekao sam njegovog oca, a mog brata pored traktora u lokvi krvi. Nisam mogao da verujem da je to uradio. Odmah sam zvao policiju i tamo više nisam odlazio. Miloš je šetao po dvorištu skoro go. Na trenutke bi seo na stepenice ispred kuće u kojoj je ubio majku - kaže Rodoljub koga od milja svi zovu Rajko. 

On dodaje da tog dana ništa nije ukazivalo da će ih ovako zlo zadesiti. 

- Andreja je bio kod nas nekoliko sati pre toga. Tražio je mleko za jare. Nikakvih problema nisu imali i Miloš je bio sasvim normalan i onda pakao... - kaže Ignjatović. 

Prema njegovim rečima ni danas mu nije jasno zašto je Miloš uradio ovako nešto. 

Foto: J.R.

Traktor pord kog je nađeno telo Andreja Ignjatovića

- Andrej je bio lovac, ali skoro pet godina, možda i više nije bio u lovu. Verujem da ih je Miloš tom puškom i ubio. Gordana je imala problema sa kolenima. Bila je slabo pokretna. Nisam, ulazio u kuću da vidim ali verujem da je ubio u krevetu - kaže naš sagovotnik. 

On objašnjava da Miloš ima brata i sestru ali da su oni više godina stariji od njega.

- Miloš je iz tog razloga bio mezimac u kući. Imali su i sve su mu dali. Ko bi mogao da pomisli da će ovako nešto baš on da uradi - kaže Rajko i dodaje da su njegovi rođaci tog jutra doneli su štene koje je sad ostalo samo u dvorištu.

Foto: printscreen

Miloš Ignjatović

Poznanici i prijatelji porodice Ignjatović kažu da je Andrej svojevremeno bio nastavnik muzičkog u snovnoj školi kao i da je svirao harmoniku.

- Držali su dugo godina kafanu, a poslednjih nekoliko je izdaju. Obezbedili su svoju decu za ceo život... - kaže poznanik. 

Jedan od komšija navodi da je Miloš navodno imao probleme sa drogom.

- Čuo sad da je bio i na lečenju. Ne znam da li je uspeo ali sudeći po svemu ovome izgleda da nije. Ko zna na kakvim je drogama bio kad je ovako nešto uradio - kaže komšija.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija