• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

23.03.2022

13:57

ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Evo od čega su umrli Miodrag i Todora iz Niša

D.K.

Vesti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Evo od čega su umrli Miodrag i Todora iz Niša

Podeli vest

Penzionisani učitelji Miodrag Georgiev (89) i njegova supruga Todora (87), čija su tela pronađena juče u njihovoj porodičnoj kući u ulici Despota Stefana u Nišu, preminuli su prirodnom smrću

Policija u njihovom stanu nije pronašla tragove premetačina a na telima nije bilo vidljivih povreda, pa je već nakon završetaka policijskog rada bilo skoro izvesno da bračni par nije žrtva zločina.

Međutim, radi otklanjanja bilo kakve sumnje u uzrok njihove smrti, leševi su upućeni na obdukciju u niški Institut za sudsku medicinu. Kako saznajemo, obdukcija je potvrdila da smrt supružnika nije posledica krivičnog dela.

Foto: D.K.

Utvrđeno je da je Miodrag preminuo usled srčanog zastoja. Verujemo da mu je pozlilo, a da li je starica pokušala da mu pomogne ili je već bio mrtav kada mu je prišla, to se nikako ne može saznati. Ono što je izvesno je da je on prvi umro, a da je ona dobauljala do njega jer je bila teško pokretno zbog bolesti. Nađena je pokraj njegovog kreveta, umrla je verovatno dan kasnije, jer je i sama bila teško bolesna a u njenom želucu i crevima nije ustanovljeno prisustvo nikakva hrane, te je smrti doprineo i stres i iscrpljenost. Zbog teškog zdravstvenog stanja nije mogla da pozove pomoć koja bi možda za nju značila razliku između života i smrti naročito uzimajući u obzir da je nakon Miodragove smrti ostala bez terapije - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Komšije preminulih ljudi kazali su  da su ih poslednji put videli u petak, te da im je bilo sumnjivo što danima nisu podizali roletne niti im je u sobama gorelo svetlo.

Foto: D.K.

- Posumnjali smo da im je pozlilo pa smo pokušali da podignemo roletne jer su vrata bila zaklučana. Kako nismo uspeli da uđemo, odlučili smo da pozovemo vatrogasce i policiju. Vatrogasci su razbili prozore i zatekli ih mrtve u sobi – priča Milja Jovanović, prva susetka Georgieva.

Kaže da su Miodrag i Todora napravili veliku porodičnu kuću jer imaju dva sina, ali da su obojica život nastavili u inostranstvu. 

- Živeli su sami jer su oba sina, nakon što su završili fakultete, otišli u Kanadu. Povremeno su dolazili i oni i unuci i praunuci. Komšije su bili mirni ljudi, Miodrag je imao rutinu, svakog jutra je išao na pijacu da kupi namirnice, zato smo se zabrinuli kada se nekoliko dana nije pojavio – kazala je Mllja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca
Dom i porodica

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca

Svet je stao i suze su pošle kada je poslednjeg dana avgusta 1997. godine objavljeno da je najvoljenija princeza svih vremena Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Mnoge polemike su se tada otvorile, počev od njenog ljubavnog života, odnosa sa kraljevskom porodicom do testamenta koji je ostavila iza sebe i naslednika.

22.08.2024

16:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija