• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

00:07

DO DETALJA ISPLANIRALI SUROVU LIKVIDACIJU, ALI SRPSKA POLICIJA IH JE RAZOTKRILA! Iznajmili auto za ubistvo, po izvršenju u "šteku" ih je dočekao...

printscreen

Vesti

DO DETALJA ISPLANIRALI SUROVU LIKVIDACIJU, ALI SRPSKA POLICIJA IH JE RAZOTKRILA! Iznajmili auto za ubistvo, po izvršenju u "šteku" ih je dočekao...

Podeli vest

Šain U. (52) državljanin Severne Makedonije, Igor B. (44) državljanin Srbije i Damir P. (26) državljanin BiH, osumnjičeni su za ubistvo bivšeg vođe navijača Branislava Baneta Penčića, a evo kako su se organizovali

Damir P. za kojeg se smatra da je egzekutor nalazi se u bekstvu, dok su Šain U. i Igor P. danas privedeni.

Izvor Informera otkriva do sada nepoznate detalje!

- Šain U. za kojeg se smatra da je bio vozač egzekutora, ima poternicu zbog izdržavanja zatvorske kazne u Severnoj Makedoniji, zbog droge. Oni su iznajmili "Fijat Punto" u rentakar agenciji i sa tim vozilom došli do stana Branislava Penčića u centru Obrenovca. Jedna od nadzornih kamera ih je snimila oko podneva na dan likvidacije. Čekali su tri sata, da bi se zatim pojavio Penčić - počinje naš izvor.

Njihova putanja nakon surove likvidacije bila je znatno drugačija, uprkos tome što su pažljivo isplanirali sve detalje, srpska policija ih je razotkrila za manje od 48 sati!

- Nakon likvidacije pobegli su istim automobilom, ali ih je u "šteku" i po prethodnom dogovoru u "škodi" čekao Igor B. koji preuzima Damira P. Pretpostavlja se, vozi ga ka granici sa Bosnom čiji je državljanin, dok Šain U. beži ka granici sa Mađarskom, gde je i uhapšen. Osumnjičeni za izvršenje likvidacije verovatno je pobegao u BiH - naglašava izvor.

Takođe, Igoru B. Šainu U. nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana.

Pretpostavka je da iza ove trojke stoji neko drugi ko je naručilac ubistva.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija