• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./N.Š.

25.03.2022

10:32

DETALJI TEŠKOG PORODIČNOG NASILJA! Ćerka je utrčala kod komšija zapomažući: UBIO MI JE MAJKU! (VIDEO/FOTO)

informer.rs

Vesti

DETALJI TEŠKOG PORODIČNOG NASILJA! Ćerka je utrčala kod komšija zapomažući: UBIO MI JE MAJKU! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Teška porodična drama desila se jutros na Zvezdari u Mikenskoj ulici, gde je muškarac sekirom nasrnuo na svoju suprugu,a potom pokušao da se obesi. Komšija koji je utrčao u dvorište bukvalno ga je skinuo sa kanapa

Stanari Mikenske ulice doživeli su istinski šok tokom stravičnog incidenta u kome je Goran S. (54) naneo svojoj supruzi Sanji P.(48) teške povrede sekirom.

Iako se još uvek ne znaju razlozi svađe posle koje je Goran potegnuo sekiru na svoju suprugu užasnute komšije su ispričale za Informer da je jutros ćerka posvađanih D.S i S.P utrčala u njihovo u dvorište zapomažući: " Sekirom mi je ubio majku".

Foto: informer.rs

 

Odmah za njom Sanja je sva krvava ušla u isto dvorište. Bila je u šoku i nije mogla ni reč da prozbori.

Jedna komšinica je potom ispričala da su je stavili da sedne na stolicu i crevom pokušali da speru krv sa tela, tada su primetili da na potiljku ima veliku posekotinu. Ona im je jedva uspela da ispriča kako ju je muž napao sekirom. 

Foto: informer.rs

 

Komšije su odmah počele da zovu policiju i Hitnu pomoć, ali u tom trenutku primetili su Gorana kako se merdevinama penje na tavan kuće, vezuje uže i pokušava da se obesi.

Jedan od komšija je utrčao u dvorište i bukvalno ga skinuo sa kanapa sprečivši još veću tragediju.

Foto: informer.rs

 

Kako Informer saznaje Goran i Sanja su živeli u vanbračnoj zajednici oko 20 godina i imaju dvoje dece. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Jedno pitanje za vas prepostene, mom prijatelju zena otvorila lobanju na spavanju on zvao policiju, mislite da je uhapsena ili da je pokrenut postupak protiv nje, zabrana prilaska ili slicno, nista od toga, a sta bi se desilo da je suprotno, 30 dana pritvor, zabrana prilaska sa decom da se pozdravi i da ceka koju godinu zatvora, toliko o zakonu, pravdi i postenju u Srbistanu, zakon nije jednak za sve ocigledno, posle kao ubio suprugu manijak, posto druge zastite ocigledno muskarac nema, da te ubije zena, njoj daju jos hotel sa pet zvezdica i platu dozivotnu od drzave, presmesna drzava, a kap sve nam do jaja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija