• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2022

19:48

BMW NALETEO NA TRAKTOR, DVE OSOBE POGINULE! Vozilo smrskano, užasne scene na putu Belegiš - Stara Pazova! (Foto)

Informer

Vesti

BMW NALETEO NA TRAKTOR, DVE OSOBE POGINULE! Vozilo smrskano, užasne scene na putu Belegiš - Stara Pazova! (Foto)

Podeli vest

U 18:45 časova na lokalnom putu Belegiš - Stara Pazova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe izgubile život

Do nezgode je došlo kada je automobil marke BMW 5 registarskih oznaka udarilo u traktor sa prikolicom, koji se kretao ispred njega.


Život u saobraćajnoj nezgodi izgubili vozač i suvozač vozila BMW čiji identitet još nije poznat. Dve osobe sa traktora su povređene. Pretpostavlja se da je uzrok udesa nepropisna brzina.

Foto: Informer


Saobraćaj je obustavljen saobraćaj, hitne službe su na terenu.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Saobraćajna "nezgoda" a DVE osobe poginule, pa da li ste vi NORMALNI! Vučeviću to se zove NESREĆA a ako imaš "nepismene" novinare, a imaš ih - menjaj ih! Razlika izmedju "nezgode" i NESREĆE je OGROMNA!

Boris

pre 2 godine

Nasilje nad automobilom sada im treba i roditelje kazniti zbog ugrozavanja saobracaja i ostecenja tudje pokretne i nepokretne imovine

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija