• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

27.03.2022

16:29

EKSKLUZIVNI SNIMCI! Kamere snimile manijaka kako prati devojku, nakon čega je pokušao da je siluje!

Printscreen

Vesti

EKSKLUZIVNI SNIMCI! Kamere snimile manijaka kako prati devojku, nakon čega je pokušao da je siluje!

Podeli vest

Informer je došao do snimka na kom se vidi kako manijak u Železniku prati devojku koju je pokušao da siluje, ali je srećom spasio taksista

Informer je prvi pisao o jezivom slučaju u kom je manijak, za koga se pretpostavlja da je migrant, pokušao da siluje devojku S.A. (19) iz Železnika. 

Podsetimo, napad se dogodio u petak oko 02:30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u Železniku kada je nesrećnu devojku manijak jedno vreme pratio, a potom napao.

Prišao joj je s leđa i napao. Stavio joj je ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada. Srećom taksista Vladimir M. je to video i spasio je u zadnji čas. 

Inače, na snimku do kog je došao Informer vidi se kako muškarac ide iza devojke i prati njen hod kako joj se ne bi približio pre vremena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija