• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2022

18:43

(VIDEO) NJUJORK IMA BRONKS, A BEOGRAD ULICU PATRISA LUMUMBE! Ovo kao da je ukleti deo srpske prestonice - INFORMER U  DELU GRADA KOJI SVI...

Fotoilustracija

Vesti

(VIDEO) NJUJORK IMA BRONKS, A BEOGRAD ULICU PATRISA LUMUMBE! Ovo kao da je ukleti deo srpske prestonice - INFORMER U DELU GRADA KOJI SVI...

Podeli vest

Ulica Patrisa Lumumbe na Karburmi mesto je strave u Beogardu u poslednjih nekoliko godina! Pre dva meseca prebijena je i silovana devojka (22), nekoliko dana ranije bačena je i bomba u blizini hipermarketa. Krajem prošle godine upucan je mladić (19... Pre nekoliko godina pronađene su mrtve rođene sestre zajedno sa oproštajnim pismom

Reporteri Informera posetili su ovaj kraj i popričali sa građanima koji žive u ovom delu Beograda.

Oni ističu da se nesigurno, a njihova uplašena lica i sklanjanje od kamere jasno nam je dalo do znanja da žive u strahu... Samo nekoliko najhrabrijih se odvažilo da nam priča o drogi, kriminalu koj haraju u njihovom kraju.

Jedna od njih je i Snežana Odabašić (66). Ona nam je ispričala da se svakog dana plaši za decu. 

- Nije mi svejedno kada izlaze uveče van kuće - kaže Snežana.

FILMSKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE! Nastavak operacije "Gnev" OSMORO UHAPŠENO, ZAPLENJENO STOTINE HILJADA EVRA, ORUŽJE...

 Dragoljub Milosavljević (70) se takođe plaši za bezbednost svoje porodice. On poručuje da bi policija morala da preduzme drakonske mere o ovom delu Beograda.

- Prošao sam svet, ali ovako nešto se retkom viđa. Policija mora da reagujem nije dovoljno što patrole prolaze ovim delom grada! Plašim se za svoju porodicu i nije mi svejedno - jasan je Milosavljević.

DARKO ŠARIĆ U BELOJ KOŠULJI U SUDNICI! Počinje razmatranje njegove žalbe na prvostepenu presudu za PRANJE NOVCA

Reporteri Informera posetili su ovaj deo Beograda, pogledajte šta su nam ispričali naši sagovornici!!!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Michael

pre 2 godine

Šta je ovo? LIči li ovaj čovek na novinara, da li se ovo može nazvati novinarstvom? Lik nalazi polupismene ljude na ulici, i stavlja im reči u usta i pita "jel tako"?!

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija