• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

29.03.2022

20:01

BENZINOM POLIO I ZAPALIO BABU I NJENOG PARTNERA! Tužilaštvo traži 10 godina robije, sud kaže 8

Facebook

Vesti

BENZINOM POLIO I ZAPALIO BABU I NJENOG PARTNERA! Tužilaštvo traži 10 godina robije, sud kaže 8

Podeli vest

MILOŠ M. (24) iz Kruševca, koji je prošlog juna benzinom polio, pa zapalio babu Biljanu B. (63), kada je povređen i njen partner, Goran M. (51), osuđen je prvostepenom sudskom odlukom na pet godina zatvorske kazne

Kako javljaju “Novosti”, nepravosnažna presuda Višeg suda u Kruševcu odnosi se na krivično delo ubistvo u pokušaju. Više javno tužilaštvo sigurno će uložiti žalbu.

Postupajuće tužilaštvo je tražilo 10 godina zatvora i krivično delo okvalifikovalo kao “teško ubistvo u pokušaju”, što je sud prekvalifikovao. Kao oštećena u postupku našla se baba osumnjičenog, ali ne i njen partner, koji je bio teže povređen.

- Miloš M. je prvo verbalno i fizički napao babu, polio je benzinom i zapalio i njenog nevenčanog supruga, koji je pokušao da joj pomogne - bili su prvi policijski izveštaji sa terena.

U porodici su pričali da se Miloš nije slagao sa partnerom svoje babe. A majka Mirjana posvedočila da je sin bio u alkoholisanom stanju.

- Svađao se sa ukućanima, a onda se dohvatio benzina i krenuo da poliva koga god je video - ispričala je majka.

Tek, porodično okupljanje uz alhohol se tog 6. juna nije dobro završilo. Najteže je prošao Goran. Ukućani su pokušali da mu pomognu, ali je njegova odeća brzo planula.

Okrivljeni Miloš M. nije imao stalni posao, a do para je uglavnom dolazio radeći honorarno. Do donošenja pravosnažne presude na apelacionom nivou ostaje u pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija