• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

30.03.2022

12:05

IZBAVIO JE IZ RUKU MANIJAKA, A SUTRA ĆE JE MOŽDA I VENČATI! Taksista koji je spasio devojku u Železniku

Aleksandra Jovanović Cile

Vesti

IZBAVIO JE IZ RUKU MANIJAKA, A SUTRA ĆE JE MOŽDA I VENČATI! Taksista koji je spasio devojku u Železniku

Podeli vest

Vest o hapšenju N.Z (28) iz Železnika obradovala je, kako devojku koju je kako se sumnja napastvovao, tako i taksistu Vladimira M. koji je od manijaka spasio

Taksista Vladimir M. koji je spasio devojku od N.Z. u Železniku kada je uvukao u prolaz između zgrada kako kaže prvi je saznao da je manijak uhapšen. 

- Raduje me to što je on uhapšen. Svaka čast našim policajcima iz PS Čukarice. Ljudi kao N.Z. ne zaslužuju da budu na ulici. Samo se iskreno nadam da će da dobije zasluženu kaznu! - rekao je Vladimir za Informer.rs i dodao da ne bi voleo da se manijak duže vreme ne nađe na slobodi. 

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

 

Kako nam je objasnio u stalnom je kontaktu sa porodicom devojke koju je spasio. 

- Nažalost još uvek se nije oporavila, to što je manijak uhapšen jeste dobro i manje razloga za strah ali plašim se da će joj trebati još vremena da se potpuno opust i nastavi normalno život- kaže Vladimir. 

Kako nam je objasnio ovaj slučaj prilično je zbližio njegovu porodicu sa porodicom devojke.

- Njen otac mi je rekao, jednom prilikom  da mu je želja da ga njegova ćerka, danas sutra, kad se bude udavala uzme za kuma -kaže kroz omeh Vladimir.  

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Tekst potpisa

Inače, kako smo nezvanično saznali Vladimir je pored toga što je pomogao devojci, pomogao u velikoj meri i policiji da se N.Z. uhapsi. 

-Želeo sam da on što pre bude uhapšen, te sam policiji bio na raspolaganju sve vreme. Odnosno pomogao sam im sa informacijama koje znam od te večeri - kaže naš sagovornik. 

Prisećajući se tih nekoliko minuti koliko je sve trajalo kaže da bi opet uradio istu stvar. 

- Bilo je komenatra da nisam trebao, da sam kao otac troje maloletne dece rizikovao svoj život. Ali verujte da to nije bilo moguće. Šta bi radio da sam prošao i kasnije čuo da je neko nastradao, pa ne bih sam sebe mogao da pogledam u ogledalo- rekao je sagovornik Informera.

Podsetimo sinoć, zahvaljujući intezivnim i operativnim radom inspektora PS Čukarica uhapšen je N.Z. zbog sumnje da je napastvovao devojku u Železniku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija