• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

05.04.2022

08:51

DETALJI NAPADA NA PALILULI! Uhapšen muškarac koji je brutalno izbo nožem prijatelja EVO OKO ČEGA SU SE POSVAĐALI

Vesti

DETALJI NAPADA NA PALILULI! Uhapšen muškarac koji je brutalno izbo nožem prijatelja EVO OKO ČEGA SU SE POSVAĐALI

Podeli vest

Slobodan I. (44) zadobio je teške telesne povrede kada ga je prijatelj Srđan D. (40) u njegovom stanu nožem ubo više puta u predelu grudi, stomaka, a potom pobegao. Sumnja se da je motiv neraščišćeni računi vezani za narkotike. Obojica poznati policiji od ranije

Kako nezvanično sazanjemo napad se dogodio oko ponoći. 

- Srđana je došao u stan povređenog Slobodana, jer se znaju se od ranije. Obojica su imala krivična dela vezana za narkotike, te se pretpostavlja da su oni motiv napada. Jer su, navodno i ranije dolazili u soukob oko toga. Sumnja se da je Sređan nakon svađe, nasrnuo nožem na Slobodana i ubo ga pet puta u predelu grudi i stomaka - rekao je izvor Informera upoznat  sa slučajem. 

On je dodao da su policiju zvale komšije, koje su čule svađu ali zapomaganje iz suturena.

- Jedan od komšija je izašao da vidi o čemu se i zatekao Slobodana u lokvi krvi . Policija i Hitna pomoć odmah su izašli na teren. Napadač je već pobegao ali je brzom intervencvijom policije PS Palilula pronađen - objasnio je naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeog Slobodana je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, dok je Srđan D. uhapšen u stanu devojke, kod koje je pokušao da se sakrije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija