• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/objektiv.rs

05.04.2022

09:39

TRI DEVOJKE I DVOJICA MUŠKARCA UHVAĆENI NA GOMILI! U Smederevu uhapšen vlasnik lokala i konobar

MUP Srbije

Vesti

TRI DEVOJKE I DVOJICA MUŠKARCA UHVAĆENI NA GOMILI! U Smederevu uhapšen vlasnik lokala i konobar

Podeli vest

Lj. V. (55) iz Smedereva, vlasnik lokala u Mihajlovcu, uhapšen zbog trgovine ljudima. Osim njega, koji je široj javnosti poznat od pre desetak godina, kada je takođe bio hapšen zbog organizovanja prostitucije, ovaj put je priveden i njegov konobar J. J. (62)

Obojici uhapšenih na teret se stavlja da su zloupotrebom teških prilika držali i navodili na prostituciju više žena, a policija je od osumnjičenih oduzela novac u iznosu od 230.000 dinara koji je, kako se sumnja, stečen podvođenjem.

– U samom klubu su zatečeni vlasnik lokala ali i konobar, a u sobama do kojih se dolazilo tajnim prolazom, vešto maskiranim iza ogledala pored ženskog toaleta, na delu su uhvaćene tri ženske osobe, kao i dva muškarca koji su bili mušterije – navodi izvor Objektiva.

Foto: printscreen

Lj. V. vlasnik uhapšen

Kako saznajemo, u svakoj sobi na krevetu postojao je taster za slučaj opasnosti, kao i veza interfonom sa šankom, gde je konobar merio vreme koje je žena provodila s mušterijom. Uloga konobara, kako nezvanično saznajemo, bila je i da poveže goste s devojkama i vodi evidenciju o piću koje se popilo.

– On je bio i obezbeđenje devojaka, a postojao je i „dil” da se devojkama odnosi običan sok kad naruče skupe koktele – navodi naš sagovornik, dodajući da su, navodno, na saslušanju pred Višim tužilaštvom i Vasić i njegov konobar sve negirali i ponavljali da nemaju veze s prostitucijom. Prilikom pretresa u podrumu lokala pronađena je i teretana, na čijim je zidovima 16 monitora povezanih sa video-nadzorom. Preko njih je Vasić pratio sve što se dešava u noćnom klubu, a nezvanično saznajemo da je pronađena i knjiga sa evidencijom o pružanju seksualnih usluga.

HAPŠENJE PRE 20 GODINA

Za Lj.V.javnost je prvi put čula 2002. godine, kada je hapšen zbog podvođenja devojaka u istom lokalu.

– Vasić ima upečatljivu frizuru od mladih dana, loknaste šiške preko lica, zbog čega je dobio nadimak „prva frizura Srbije”. Spekulisalo se da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra – navodi naš sagovornik, dodajući da je Vasić već dva puta bio osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

On je, kako pišu Novosti 2010, zbog posredovanja u prostituciji, osuđen u Osnovnom sudu u Smederevu na godinu i četiri meseca zatvora. Tada je uhapšen u svom baru sa još tri konobara i osam devojaka. Godinu dana pre toga, takođe je bio pod istragom zbog organizovanja prostitucije, a u akciji policije privedeno je devet devojaka. Tada mu je izrečena zabrana rada lokala u trajanju od godinu dana.

Bar je otvoren dve godine kasnije, a na društvenim mrežama reklamirao se kao klub sa prenoćištem.

Inače, javna tajna je u Smederevu da se on, navodno već godinama unosno bavi organizovanjem prostitucije u svom lokalu.

– Noćni bar u Mihajlovcu, sav u mermeru, opremljen je luksuznim nameštajem, a poznat je kao mesto gde se klijenti mogu da dobiju seksualne usluge od pola sata za 90 evra i od sat za 120. Nekada su kod J.V. uglavnom radile Ruskinje i Moldavke, dok su sada sve više angažovane devojke iz Srbije – navodi sagovornik našeg lista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija