• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

06.04.2022

17:10

PRODAO GA JE HRVATIN KOME JE POMOGAO... Ispovest Goksijeve udovice: ON NIJE ČOVEK, ON JE ZVER! MUŽA I OCA MOJE BEBE ODVEO JE U KLANICU!

Vesti

PRODAO GA JE HRVATIN KOME JE POMOGAO... Ispovest Goksijeve udovice: ON NIJE ČOVEK, ON JE ZVER! MUŽA I OCA MOJE BEBE ODVEO JE U KLANICU!

Podeli vest

Užasno sam loše, nisam se oporavila i neću nikada jer sam prošla golgotu, prvo kad je nestao moj Goran, posle kada je otkriveno da je namamljen i ubijen i treći put kad sam videla na sudu oči optuženih za zverska ubistva

Ovako priča Jelena Veličković za Srpski Telegraf, udovica Gorana Veličkovića Goksija, navijača za čije su ubistvo optuženi pripadnici klana Belivuk-Miljković.

Ona kaže da 3. avgust, dan kada je porodični ručak prekinuo telefonski poziv, nikada neće zaboraviti. Tada je Goran od nje tražio da ga s njihovo dvoje dece odveze do Višegradske ulice na sastanak s njegovim drugom. Od tog dana ga više nije videla. Njegov nestanak je policiji prijavila sutradan.

- Goran je meni bio sve. I prvi dečko i muž i prijatelj i drug. Zavoleli smo se još u školskoj klupi. Njegovo srce je bilo ogromno. Bio je pozitivac, najbolji i najodaniji za svoje prijatelje. Ponosan i uporan i platio je cenu kad su se nameračili da ga uklone. Prodao ga je Hrvatin kome je prethodno pomogao. On nije čovek, on je zver - priča ona i dodaje kako je izgledao susret sa njim na pripremnom ročitu klanu Velje Nevolje:

"Sedeo je iza mene, gore, iznad sa Spasojevićem. I kad su nam se pogledi sreli, nije odustajao, nastavio je da me gleda pravo u oči iako mi je muža i oca bebe, koju je video, poveo u klanicu za ljude. Tu strahotu i atmosferu u sudnici od tog dana ne želim više da vidim. Nemam snage i neću ići ako se ne bude moralo zbog postpuka. Svojoj deci sam i otac i majka i nisam im potrebna luda, a tamo se to postaje".

Fotografije ubijenog muža, kaže, videla je na televiziji u feruaru prošle godine.

- Krenula sam na psihoterapije čim sam videla fotografije mog ubijenog muža. Prvo na televiziji, a onda u tužilaštvu. Videla sam i druga iskasapljena tela, za neka se još ne zna čija su - kaže ona.

Kaže da je najviše boli to što je Goran predstavljen kakav nikada nije bio i da je njegov "jedini greh bio to što je s navijačima hteo sa tribina da istera huligane".

- Ostala sam sama sa dva mala deteta. zbog čega? Zbog Goranove potrebe da pripada nekome i da ima porodicu veliku navijačku jer nije imao onu pravu kao dete, kad mu je bila najpotrebnija. S tri godine ga je ostavila majka. Živeo je u Zvečanskoj pored žive majke koja je izrodila osmoro dece - priča Goksijeva udovica i dodaje da je upravo zbog toga on voleo "partizan, tribine, fudbal".

- Išla sam i ja s njim na utakmice dok nisu postale horor mesto. Preklinjala sam ga da se ne suprotstavlja Belivukovoj ekipi i ostalima koji su na silu zauzeli njihovo mesto na jugu. Znala sam da se to neće dobro završiti, ali ovakve zločine nisam mogla ni da naslutim - dodala je, između ostalog, ona za Srpski Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17