• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2022

10:36

PROTIV DRAKULE PODIGNUTA OPTUŽNICA! U pokušaju ubistva postavio eksploziv ispod automobila Lazara Vukićevića

Vesti

PROTIV DRAKULE PODIGNUTA OPTUŽNICA! U pokušaju ubistva postavio eksploziv ispod automobila Lazara Vukićevića

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Višem sudu u Beogradu na potvrdjivanje optužnicu protiv okrivljenog Marka Drakule zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu Lazara Vukićevića 7. oktobra 2019. godine na Vračaru

Drakuli se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je okrivljeni Marko Drakula postavio eksplozivnu napravu ispod vozila Lazara Vukićevića. Napravu je aktivirao kada je oštećeni bio u blizini automobila. 

Oštećenog je odbacila detonacija u kojoj je zadobio lake telesne povrede. Pričinjena je velika materijalna šteta na više vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Kako saznajemo u pitanju je Lazar Vukićević, kom je tom prilikom ispred kuće dignut "porše". To je tada bio pokušaj ubistva Lazara Vukićevića, koji je 2019. pukom srećom izbegao smrt kada mu je postavljena bomba pod "porše", međutim, Vukićević je likvidiran 2020. u kući u Ritopeku, a za njegovo ubistvo sudi se klanu Veljka Belivuka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Kada ce za teska krivicna biti uvedena smrtna kazna.Svsja druga kazna je nagrada.Sudije koje blago izricu kazne da se stavebu poziciju zrtve

E, OVDE VEPAR, SAD ĆEŠ DA MOLIŠ DA TE UBIJU! Zašto je Velja Nevolja 14. oktobar smatrao SVOJIM DRUGIM ROĐENDANOM?! Za tri čoveka ovo je bio KRVAVI DAN!
Hronika

E, OVDE VEPAR, SAD ĆEŠ DA MOLIŠ DA TE UBIJU! Zašto je Velja Nevolja 14. oktobar smatrao SVOJIM DRUGIM ROĐENDANOM?! Za tri čoveka ovo je bio KRVAVI DAN!

Klan Veljka Belivuka u samo jednom danu, 14. oktobra 2020. godine svirepo je ubio najmanje tri muškarca. Dokaze za sva ova ubistva razotkrilo je dekodiranje "Skaj" telefona, a sudeći po razmenjenim porukama između pripadnika ove jezive kriminalne organizacije, u koje je Blic imao uvid, dve osobe lično su likvidirali Velja Nevolja i Marko Miljković u Crnoj Gori, dok su treću žrtvu - Lazara Vukićevića, po njihovom nalogu mučili i ubili članovi klana Miloš i Marko Budimir, Srđan Lalić i Bojan Hrvatin. U organizaciji Vukićevićevog ubistva učestvovao je i Dejan Tešić

17.08.2021

18:14

sledeća vest

Vesti

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka
Politika

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka

Jedan od legendarnih komandanata herojske 549. motorizovane pešadijske brigade, čije je sedište bilo u Prizrenu i heroj odbrane Bitke na Paštriku 1999. godine, brigadni general u penziji Stojan Konjikovac, pozdravio je odluku najviših državnih organa o vraćanju obaveze služenja vojnog roka u trajanju od 75 dana.

14.09.2024

17:35

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45