• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.04.2022

13:31

KOBNA SUDBINA LAZARA VUKIĆEVIĆA! Izbegao je smrt od Drakuline bombe, ali je naseo Nevoljinu prevaru, IZ KUĆE STRAVE VIŠE NIJE IZAŠAO!

printscreen

Vesti

KOBNA SUDBINA LAZARA VUKIĆEVIĆA! Izbegao je smrt od Drakuline bombe, ali je naseo Nevoljinu prevaru, IZ KUĆE STRAVE VIŠE NIJE IZAŠAO!

Podeli vest

Marko Drakula osumnjičen je da je 7. oktobra 2019. godine na Vračaru, postavljanjem bombe ispod njegovog automobila marke "porše", pokušao da ubije Lazara Vukićevića

Vukićević je tada smrt izbegao "za dlaku", međutim godinu dana kasnije, kako se veruje, ubijen je u kući strave u Ritopeku, i za njegovu smrt optužen je klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

Drakulin pokušaj likvidacije Vukićevića 2019. godine snimile su sigurnosne kamere na Vračaru.

Vukićević je tada izašao iz svoje porodične kuće, krenuo je ka automobilu marke "porše" koji se vodio na njegovog oca, ali koji je on vozio kada je odjednom odjeknula eksplozija!

Kako su kamere snimile, Vukićević se odmah dao u beg, i, za "dlaku" je izbeogao smrt.

Vukićević se nakon eksplozije dao u beg i preko drugih parkiranih automobila preskočio je u dvorište na Vračaru.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje optužnicu protiv okrivljenog Marka Drakule zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu Lazara Vukićevića 7. oktobra 2019. godine na Vračaru.

Drakuli se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je okrivljeni Marko Drakula postavio eksplozivnu napravu ispod vozila Lazara Vukićevića. Napravu je aktivirao kada je oštećeni bio u blizini automobila.

Oštećenog je odbacila detonacija u kojoj je zadobio lake telesne povrede. Pričinjena je velika materijalna šteta na više vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

To je tada bio pokušaj ubistva Lazara Vukićevića, međutim, on je ipak likvidiran 2020. u kući u Ritopeku, a za njegovo ubistvo sudi se klanu Veljka Belivuka.

Foto: Insajder/Marko Đoković

KLANICA: Kuća strave u Ritopeku
Prevarom namamljen u Ritopek

Kako se sumnja, Vukićević je u Ritopek namamljen porukom i slikom vezanog Belivuka i pozivom od "prijatelja" da dođe da ga "reše". On je na ovu poruku naseo i otišao je u Ritopek, međutim, tamo mu je napravljena sačekuša.

U optužnici protiv Belivukovog klana navodi se da je on vezan i odveden u tajnu sobu u ovoj kući, gde je potom brutalno mučen i ubijen. Prema fotografijama i porukama koje su razmenjivali pripadnici klana Velje Nevolje preko Skaja, utvrđeno je da je Vukićević brutalno mučen. Fotografije njegovog mučenja su izuzetno uznemirujuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

E, OVDE VEPAR, SAD ĆEŠ DA MOLIŠ DA TE UBIJU! Zašto je Velja Nevolja 14. oktobar smatrao SVOJIM DRUGIM ROĐENDANOM?! Za tri čoveka ovo je bio KRVAVI DAN!
Hronika

E, OVDE VEPAR, SAD ĆEŠ DA MOLIŠ DA TE UBIJU! Zašto je Velja Nevolja 14. oktobar smatrao SVOJIM DRUGIM ROĐENDANOM?! Za tri čoveka ovo je bio KRVAVI DAN!

Klan Veljka Belivuka u samo jednom danu, 14. oktobra 2020. godine svirepo je ubio najmanje tri muškarca. Dokaze za sva ova ubistva razotkrilo je dekodiranje "Skaj" telefona, a sudeći po razmenjenim porukama između pripadnika ove jezive kriminalne organizacije, u koje je Blic imao uvid, dve osobe lično su likvidirali Velja Nevolja i Marko Miljković u Crnoj Gori, dok su treću žrtvu - Lazara Vukićevića, po njihovom nalogu mučili i ubili članovi klana Miloš i Marko Budimir, Srđan Lalić i Bojan Hrvatin. U organizaciji Vukićevićevog ubistva učestvovao je i Dejan Tešić

17.08.2021

18:14

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija