• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

09.04.2022

16:41

SUBOTIČKIM SAOBRAĆAJCIMA PUNE RUKE POSLA! Najviše problema zadali pijani vozači!

Insajder/Novak Đurović

Vesti

SUBOTIČKIM SAOBRAĆAJCIMA PUNE RUKE POSLA! Najviše problema zadali pijani vozači!

Podeli vest

Za sedam dana, 12 saobraćajnih nesreća u Subotici i 17 intervencija Odeljenja za vanredne situacije. Jedna osoba poginula, devetoro povređeno

U periodu od 28. marta do 03. aprila 2022. godine, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda.

U osam saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, dve osobe su teže povređene i sedam osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 31 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 290 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 14 vozača od kojih je za jednog vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 17 intervencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija