• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Rafailović

10.04.2022

09:51

IZNEŠENO TELO UGLJENISANOG MUŠKARCA! DEVOJKA SE KRILA U KUPATILU OD POŽARA Vatrogasac otkrio kako su uspeli da je spasu

Informer/Jelena Rafailović

Vesti

IZNEŠENO TELO UGLJENISANOG MUŠKARCA! DEVOJKA SE KRILA U KUPATILU OD POŽARA Vatrogasac otkrio kako su uspeli da je spasu

Podeli vest

Noćas u požaru na Voždovcu vatrogasci su sigurne smrti spasili devojku od 24 godine! Oni su na lice mesta stigli za samo četiri minuta, a komadant spasilačke vatrogasne službe Miloš Majstorović otkrio je kako im je prestravljena devojka pomogla da je izvuku iz stana koji je bio pun dima.

Ekipa Vatrogasaca i policije i dalje je na licu mesta, a pre nekoliko minuta telo nastradalog je iznešeno iz stana. 

Devojka koja je spašena živi u stanu do stana čoveka čije je telo pronađeno ugljenisano, a u kom je buknula vatra. U njemu su bila dva muškarca, jedan je uspeo da istrči iz stana dok je drugi preminuo.
- Nešto pre dva časa smo dobili dojavu da je došlo do požara, da gori stan na četvrtom spratu. Odmah smo izašli na lice mesta , uputili smo adekvatne snage u vidu šest vozila sa 27 vatrogasaca. I nakon stizanja na lice mesta, za svega četiri minuta, zatekli smo stan u razbuktaloj fazi. Deo požara se preneo na krovnu konstrukciju i na stan koji je bio pored. U stanu koji je goreo smrto je stradala jedna muška osoba, a u stanu koji je bio pored bila je jedna mlađa ženska osoba koju su vatrogasci spasioci nakon lokalizacije nekoliko minuta od dolaska uspeli da suste na etažu koja je bezbedna i kao takvu preneli je ekipi Hitne pomoći - kaže Majstorović.

On objašnjava na koji način im je devojka pomogla da je spasu.
- Devojka je bila u kupatilu, tu se krila. Bila je svo vreme na vezi sa svojim bratom što nam je u neku ruku i olakšalo posao da prepoynamo prostor u kom se nalazila, da bismo je lakše spasili. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija