• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

10.04.2022

16:13

U KUĆI JE I DALJE SCENA KAO IZ HOROR FILMOVA! Rođaci Glišovića i dalje u šoku: Dajemo sve od sebe, al utehe nema...

Privatna arhiva

Vesti

U KUĆI JE I DALJE SCENA KAO IZ HOROR FILMOVA! Rođaci Glišovića i dalje u šoku: Dajemo sve od sebe, al utehe nema...

Podeli vest

U naselju Atenica je jutros sablasno mirno. U kući Glišovića nema nikog, osim nekoliko policajaca koji pod nadstrešnicom traže sklonište od kiše

Stariji sin Nikola, jedini koji je preživeo masakar, noć je proveo kod tetke u komšiluku.

- U kući je sablasno, krvi ima na sve strane. Ilija je dedi, koji je bio u invalidskim kolicima, prerezao vrat. Teško mi je da govorim... u kući je i dalje scena kao iz najgoreg horor filma. Nikola tamo ne može da se vrati, kod rodbine je proveo noć. Mi smo došli da izjavimo saučešće, a ne znamo kome, jer su svi pobijeni, a kuća prazna - priča rođak dodajući da se u porodici još uvek ne zna datum sahrane.

Komšije, rodbina i prijatelji Glišovića su još uvek u šoku. Danas je malo ko iz ulice želeo da priča s novinarima. Komšije se trude da se Nikoli, jedinom preživelom nađu pri ruci, da pomognu i da ga uteše.

- Dajemo sve od sebe, al utehe nema. Glišovići su bili divni ljudi, Milan sagradio tolike građevine, hteo da obezbedi sinove. Majka Slađa se brinula o nepokretnom svekru, o mužu koji je imao moždani udar, o mlađem sinu koji je svaki čas pravio probleme - priča komšija.

Foto: Privatna arhiva

Milan Glišović

Slađana je bila zaposlena u industriji konfekcije i za nju kolege imaju samo reči hvale.

- Slađa u poslednja četiri meseca, skoro mesec dana nije radila, mislili smo da je bolešljiva i da se brine o bolesnom svekru i mužu. Nismo znali za njene probleme u porodici - rekla nam je njena koleginica iz sivare u Zablaću.

Foto: printscreen

Slađa Glišović

O samom motivu ovog monstruoznog ubistva Više javno tižilaštvo u Čacku, koje vodi istragu, se nije oglasilo. U PU u Čačak jutros je stigla Unutrašnja kontrola MUP-a koja ispituje sve okolnosti ovog događaja i postupanje policije u vezi sa ovim zločinom.

Gotovo svi sa kojima smo razgovarali tokom dva dana, komšije, rođaci, prijatelji, ne spore da je Ilija imao ozbiljan priblem sa narkomanijom. 

- Sve je kulminiralo pre oko dve godine kada je on ozbiljno ogrezao u taj porok. Poridica se s tim borila koliko je mogla. Stariji sin je završio fakultet u Sloveniji u Velenju, a mlađem su pokušavali da pomognu. Pre izvesnog vremena on je na roditelje takođe nasrnuo nožem, tada je završio na lečenju. Izašao je posle mesec dana. Nikome nije jasno kako, ako svi znamo koliko su puta roditelji zvali policiju i tražili pomoć - kaže rođak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija