• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

12.04.2022

13:14

BRUTALNO PRETUČENA NIKOLIJA O NEURAČUNLJIVOSTI SVOGA MUŽA: Goran je bio vrlo svestan, dobro ga poznajem ČETVORO DECE SAM MU RODILA

Printscreen

Vesti

BRUTALNO PRETUČENA NIKOLIJA O NEURAČUNLJIVOSTI SVOGA MUŽA: Goran je bio vrlo svestan, dobro ga poznajem ČETVORO DECE SAM MU RODILA

Podeli vest

Pred Osnovnim sudom u Čačku sutra će biti nastavljeno suđenje Goranu Vučkoviću (32) iz čačanskog sela Zablaće, koji je brutalno pretukao suprugu Nikoliju (31) i tom prilikom joj otklinuo uvo. Ogorčena Nilkolija, na mišljenje veštaka, da u tom trenutku nije bio uračunljiv oštro reagovala

Podsetimo, Goran, sa kojim Nikolija ima četvoro dece je krajem avgusta prošle godine nju zverski pretukao nanevši joj teške telesne povrede, a nasilje je izvršio i prema majci Stoji koja je pokušala od batina da zaštiti snaju. 

Na prethodnom ročištu sudski veštaci su za nasilnika dali mišljenje da on u trenutku izvršenja krivičnog dela nije bio uračunljiv.

Njegov advokat smatra da je ovaj slučaj što se njega tiče, nakon sutrašnjeg davanja iskaza žrtve može biti okončan, te da on već sprema završnu reč, jer sud nije odbacio mišljenje veštaka.

Foto: Informer/I.M.

Nikolija V.

Nikolija, za Informer kaže da je to štro se dešava u Čačku neviđeno. je na tu odluku suda reagovala 

- Tvrdim da Goran uopšte nije neuračunljiv, odnosno nijednog trenutka za sve godine dok smo živeli zajedno to nije bio. Živeli smo zajedno, sa njim imam četvoro dece, bilo je neprijatnosti, maltretiranja i nasilja, međutim on je vrlo svestan svojih postupaka. Uostalom prilikom prethodne prijave za nasilje u porodici, Goran je prošao proceduru veštačenja svog mentalnog zdravlja, i tom prilikom nije ocenjen kao neuračunljiv, nikakva mera mu nije izrečena- rekla je Nikolija V.

Ona bi sutra pred sudijom Darkom Markovićem koji vodi ovaj iskaz trebalo da da više informacija o samom događaju u noći kada je suprug brutalno pretukao.

Foto: RINA

Mesto gde je pretučena žena nađena


- O njegovoj uračunljivosti mogu najbolje da svedoče gosti sa veselja na kojem smo zajedno bili te večeri kada me izubijao. Bio je dobro raspoložen, normalno razgovarao sa prijateljima, rodbinom, komšijama, plesali smo i igrali čitavo veče. Ponavljam Goran nije neuračunljiv - kaže ogorčeno Nikolija, neprijatno iznenađena nalazom veštaka. 


Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Čačku Vučkoviću na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici učinjeno prema supruzi i majci i krivično delo nanošenje teških telesnih povreda u sticaju prema supruzi.

Tužilaštvo u predlogu za Gorana traži zatvorsku kaznu od pet godina i tri meseca što nije najviša zatvorska kazna za krivično delo nasilje u porodici.

Podsećamo, Goran je Nikoliju kobne noći, po povratku sa svadbe tukao letvom na kojoj je bio zakucan ekser, nesrećna žena gotovo da nije imala mesto na telu koje nije bilo izubijano. 

Lekari u čačanskoj bolnici su se za njen život borili desetak dana. Nesrećna žena je zadobila prelome kostiju, rebara, imala je potres mozga i unutrašnje krvarenje. U spisima punomoćnika i branioca stoji da je Nikolija po telu imala oko 20 ugriza zubima koje joj je naneo muž nasilnik. U brutalnom napadu Nikolija je ostala bez dela uveta. Nakon prebijanja, njeno onesvešćeno telo, bez odeće, je odneo i bacio pored kontejnera. Našle su je komšije, misleći da je neko bacio uginulu životinju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VEŠTACI NAŠLI DA JE GORAN V. BIO NEURAČUNLJIV U TRENUTKU BRUTALNOG PREBIJANJA SUPRUGE?! Pretukao je, pa je bacio kod kontejnera u mestu Zablaće kod Čačka
Hronika

VEŠTACI NAŠLI DA JE GORAN V. BIO NEURAČUNLJIV U TRENUTKU BRUTALNOG PREBIJANJA SUPRUGE?! Pretukao je, pa je bacio kod kontejnera u mestu Zablaće kod Čačka

Pred Osnovnim sudom u Čačku danas je nastavljeno suđenje Goranu V. koji je prošle godine u Zablaću na monstruozan način pretukao svoju suprugu Nikoliju. Današnji glavni pretres obavljen je bez svedočenja žrtve jer u sudnici nisu uspeli da uspostave video poziv putem kojeg je ona kao posebno osetljiv svedok trebalo da da svoj iskaz.

21.03.2022

14:33

sledeća vest

Vesti

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme
Društvo

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme

Letnja sezona u avio-industriji je u punom jeku, a prilike u avijaciji ponovo su veoma izazovne. Velike evropske avio-kompanije već su podigle crvenu zastavicu i otvoreno upozoravaju na probleme sa kojima se suočavaju usled loših vremenskih prilika, brojnih infrastrukturnih radova i nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromima, ali i nepovoljnog stanja u evropskoj kontroli letenja.

04.07.2024

23:07

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija