• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

13.04.2022

09:01

SUPRUG TEŠKO POVREĐENE ŽENE U OBRENOVCU: Slavica je Još u bolnici NISAM MOGAO DA JOJ KAŽEM DA JOJ JE KUMA NASTRADALA

informer.rs

Vesti

SUPRUG TEŠKO POVREĐENE ŽENE U OBRENOVCU: Slavica je Još u bolnici NISAM MOGAO DA JOJ KAŽEM DA JOJ JE KUMA NASTRADALA

Podeli vest

Slavica R. (58) teško je povređena dok je njena kuma Jelena J. (58) nastrdala u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Obrenovcu kada je na njih dve naleteo BMW kojim je upravljao Miloš K. (31). Njemu je tokom istrage utvrđeno da je vozio sa 2.78 promila alkohola u krvi, ali je bio i pod lekovima za smirenje

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se prošle srede i od tada Vozač BMW je u pritvoru,nastradala žena je sahranjena dok je Slavica R. još uvek u bolnici. 

Njen suprug izjavio je za medije da je pred Slavicom operacija.

- Moja Slavica je još u bolnici. Danas joj operišu ruku. Ona nakon nesreće nije mogla da se pomera. A i kako bi imala je i šest polomljenih rebara. Nisam mogao da joj kažem da joj je kuma Jelena poginula. To će je dotući. Bile su nerazdvojne od prvog razreda osnove škole- rekao je za "Telegraf.rs" suprug teško povređene Slavice R.

Foto: printscreen/TVIN

 

Prema našim informacijama, Jelena J. je prošle srede stajala sa kumom Slavicom R. kada je na njih naleteo vozač "BMW".

- Prvo je udario u Jelenu koja je pored sebe držala bicikl, a zatim Slavicu. Jelena je umrla dva sata kasnije u bolnici. Slavica je primljena u bolnicu sa teškim telesnim povredama - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Nezvanično, Miloš je svojim vozilom prvo udario u hidrant, a zatim u žene koje su venčane kume.

Kada je policija došla, prema rečima svedoka, zbog pijanstva Miloš je jedva govorio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija