• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.04.2022

13:31

ŠARIĆA SUMNJIČE ZA UBISTVO KOŽARA I HODŽIĆA NA KRFU? Sa 29 metaka izrešetani u kolima ispred luksuzne vile

Zoran Sinko/Printscreen

Vesti

ŠARIĆA SUMNJIČE ZA UBISTVO KOŽARA I HODŽIĆA NA KRFU? Sa 29 metaka izrešetani u kolima ispred luksuzne vile

Podeli vest

U specijalnoj akciji policije uhapšen je danas Darko Šarić jer se sumnjiči da je organizovao ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Policija veruje da je Darko Šarić organizovao preko svojih ljudi atentate na pripadnike škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu, objavile su Novosti.

Ubistvo istaknutih članova škaljarskog klana dogodilo se 23. jula 2020. godine. Tela izrešetanih muškarac koji su dugo bili u bekstvu pronašao je maser koji je došao na zakazan termin ispred luksuzne vile u kojoj su Kožar i Hadžić boravili. Istraga je pokazala da su Kožar i Hadžić likvidirani sa više od 29 hitaca kada su se vratili sa plaže.

Kožar je u trenutku likvidacije kod sebe imao lažna dokumenta i putovao je sa pasošem Slovenije, pod imenom Robert Bitenc. Hadžić je takođe imao lažni pasoš i putavo je pod imenom Martin Pospišek.

Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija