• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2022

13:53

PRIVEDEN I SUDIJA APELACIONOG SUDA! Šarićevi saradnici padaju jedan za drugim!

Zoran Sinko

Vesti

PRIVEDEN I SUDIJA APELACIONOG SUDA! Šarićevi saradnici padaju jedan za drugim!

Podeli vest

U velikoj akciji "pao" Darko Šarić i još 30 osoba, a prema nezvaničnim saznanjima priveden je i sudija Apelacionog suda

Podsetimo, danas je u Beogradu u velikoj međunarodnoj akciji uhapšen Darko Šarić, osumnjičen da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore. Šarić je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru. Sa skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Foto: Zoran Sinko/Printscreen

Darko Šarić

Pored Darka Šarića, priveden je njegov advokata Dejan Lazarević, Uroš Radovanović ( Mišić), nekoliko policajaca među kojima su Danilo S. i Milutin R., a prema najnovijim nezvanični saznanjima priveden je i jedan sudija Apalecionog suda! 

Prema, saopštenju MUP reč je velikoj međunarodnoj akciji hapšenja, koja se istovremeno odvija u više zemalja Evrope, zemljama regiona ali i sveta, odnosno u Ekvadoru, rukovodi Europol.

U Srbiji su u akciju uključeni Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije i Tužilaštvo za organizovani krimina. U tužilaštvo će tokom sutrašnjeg dana najverovatnije biti privedeni osumnjičeni, koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, koju je kako se navodi u naredbi, organizovao Darko Šarić.

Foto: printscreen

Privođenje saradnika Darka Šarića

Podsetimo i da se Darko Šarić se sumnjiči da je organizovao ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Naime,  Darko Šarić je danas iz svoje vile prebačen u SBPOK na ispitivanje.Nakon toga trebalo bi da bude da bude prebačen u Specijalni sud. Kako se saznaje, reč je o potpuno novim krivičnim delima, a ne onima za koja je već optuživan.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija