• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Vijesti.me

18.04.2022

10:45

ŠARIĆEV POLICAJAC OPET POBEGAO, ovog puta iz Crne Gore PEŠKE PREŠAO GRANICU

Zoran Sinko

Vesti

ŠARIĆEV POLICAJAC OPET POBEGAO, ovog puta iz Crne Gore PEŠKE PREŠAO GRANICU

Podeli vest

Danilo Stojanović, policijski službenik koji je pobegao iz Srbije nekoliko sati pred hapšenje kriminalne grupe Darka Šarića, ušao je u Crnu Goru 14. aprila, potvrđeno je iz Uprave policije susedne godine, ali je juče ponovo uspeo da pobegne

Iz policije, kako prenose Vijesti, rečeno je da je juče oko 9.30 sati na graničnom prelazu Grnčar, na izlazu iz Crne Gore, granična policija vršila kontrolu vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao V. R. (43), a u kom se kao suvozač nalazio Stojanović, koji je imao dokumenta Srbije.

- Nakon uvida u lična dokumenta policijski službenici su vozilo usmerili na drugu liniju granične provere, nakon čega je D.S. izašao iz vozila i dao se u bekstvo. Prethodno je D.S. 14. aprila ušao u Crnu Goru iz pravca Republike Srbije, na graničnom prelazu Dračenovac. Napominjemo da tada, to jeste u trenutku kontrole ovog lica, na ulazu u Crnu Goru 14. aprila i na izlazu iz Crne Gore danas 17. aprila, za njim nije bila raspisana međunarodna poternica - navodi se u saopštenju crnogorske policije.

Foto: Zoran Sinko

Hapšenje Darka Šarića

Iz policije su, kako navodi ovaj dnevnik, rekli i da su nakon registrovanja ulaska Stojanovića u Crnu Goru o tome obavestili nadležne organe Srbije.

- Uprava policije preduzima mere i radnje u cilju lociranja D.S. - poručili su iz policije.

Podsetimo, policijski službenici Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, za kojima se traga zbog sumnje da su bili deo kriminalne grupe Darka Šarica, pobegli su iz Srbije dva sata pre nego što su kolege upale u njihove stanove da ih uhapse!

Foto: ATA Images

Darko Šarić 

Ubrzo nakon hapšenja Šarića policija je otkrila da su Stojanovic i Radovanović granicu Srbije sa Crnom Gorom prešli oko 3.30 sati.

Podsetimo i to da je međunarodna akcija hapšenja osumnjičenih za teška krivična dela počela je u četvrtak rano ujutru i za nju je znao mali broj ljudi. Nema sumnje da je postojala "krtica" koja je kolegama, Stojanoviću i Radovanoviću dojavila da će im u ranu zoru policija doći na vrata i da su osumnjičeni da su deo grupe. Samo nekoliko sati pre planirane akcije hapšenja, uspeli su da pobegnu, a zabeležen je i prelazak granice. Na našoj granici nisu registrovani, ali je navodno crnogorska granicna policija ubeležila njihov ulazak.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija