• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.04.2022

10:33

PAO JOŠ JEDAN ČLAN KRIMINALNE GRUPE U ZEMUNU! Pronađena veća količina novca POLICIJA TRAGA ZA SAUČESNIKOM!

MUP Srbije

Vesti

PAO JOŠ JEDAN ČLAN KRIMINALNE GRUPE U ZEMUNU! Pronađena veća količina novca POLICIJA TRAGA ZA SAUČESNIKOM!

Podeli vest

P.S. je osma osoba uhapšena u policisjkoj akciji prilikom koje je pronađena veća količina droge i novca, a za jednim je raspisana potraga

Kako nezvanično saznajemo kod poslednjeg uhapšenog člana kriminalne grupe koja je uhapšena u Zemunu, o čemu je Informer već izveštavao, a pronađena je veća količina novca.

Naime, sumnja se da je P. S. osmi član kriminalne grupe iz Zemuna.

- Uhapšen je zbog suimnje da je čuvao novac jednom od osumnjičenih dilera. Kod njega je nađeno oko 4.000 evra i kupoprodajni ugovor za plac - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: MUP Srbije

Hapšenje u Zemunu

On je dodao da se sumnja da je kriminalnoj bandi pripadao još jedan član za kojim se intezivno traga.

Podsetimo, prilikom hapšenja veće grupe članova kriminalne grupe policija je pronašla i zaplenila 2,5 kg heroina spakovanog u više paketića za, kako se sumnja, uličnu prodaju, kilogram amfetamina, kao i 8.000 evra i oko 500.000 dinara. Takođe, u akciji je zaplenjen pištolj marke „CZ“ i 50 komada pištoljske municije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija