• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

21.04.2022

10:17

SIN MI JE U GROBU, A NJEGOV UBICA NA SLOBODI Potresna ispovest oca ubijenog Ivana (22)

Informer/privatna arhiva

Vesti

SIN MI JE U GROBU, A NJEGOV UBICA NA SLOBODI Potresna ispovest oca ubijenog Ivana (22)

Podeli vest

Dragiša Trifunović otac ubijenog Ivana (22) za koje je ubistvo optužen Damir Ibrahimović , kaže da je van sebe zbog svega, a pogotovo što je ubica njegovog sina 7. aprila pušten iz pritvora i braniće se sa slobode

Kako je rekao snimak ubistva koji je objavljen u medijima prvi put je video, jer je tek na sledećem ročištu trebalo da bude prikazan. 

- U šoku već dve nedelje, zapravo od dana kada je Ibrahimović pušten iz pritvora. Kao da su mi sina po drugi put ubili. Snimak koji sam sada video dodatno mi je otežalo sve. Muka i bol i sve se vratilo kao da je juče bilo. Taj snimak trebalo bi da bude prikazan na sledećemo ročištu 10. maja kaže Trifunović i dodaje da je pitanje da li će se i tada održati jer je advokat Dejan Lazarević koji brani Ibrahimovića u pritvoru. 

Foto: pink.rs

Policija

Očajan u svom bolu Trifunović kaže da je iz dana u dan sve teže njemu ali i njegovoj porodici.

- Svestan sam da sina ne može ništa da mi vrati ali očekujem, svi mi koji smo voleli Ivana očekujemo da njegov ubica bude kažnjen. Ubio ga je, zabio mu je nož u srce ... Bili su nerazdvojni drugovi. Očajan sam - kaže nesrećni otac. 

Prema njegovim rečima sve je je još teže u vreme praznika. - Kako da se radujemo prazniku kada sve seća na njega. Muka je ono što mi proživljavamo od trenutk kada je Ivan ubijen - rekao je naš sagovornik.  

Podsetimo, Ivan Trifunović ubijen je 14. januara 2021. godine, a za njegovo ubistvo je okrivljen njegov najbolji prijatelj Damir Ibrahimović (21).

Kako smo ranije izveštavali mladići su bili na žurci pre nego što je kako se sumnja Damir zabo nož u srce druga iz detinjstva

Podsetimo i to da je Ibrahimović brat Veljka Belivuka, ali i da mu je možda baš zbog toga advokat bio Dejan Lazarević, koji je nedavno uhapšen sa Darkom Šarićem. .




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija