• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/instagram192

24.04.2022

09:07

AUDI U PLAMENU! U Novom Sadu zapaljen automobil PRONAĐENA KANTA SA BEZINOM (VIDEO)

printscreen

Vesti

AUDI U PLAMENU! U Novom Sadu zapaljen automobil PRONAĐENA KANTA SA BEZINOM (VIDEO)

Podeli vest

U Novom Sadu u naselju Detelinara izgoreo je automobil marke "audi", kako nezvanično saznajemo pored zapaljenog vozila pronađen je i kanta za benzin

Automobil marke "audi"potupno je izgoreo u požaru koji je, kako se sumnja, izbio sinoć u Ulici Milenka Grčića u novosadskom naselju Detelinara.

Foto: printscreen

Kanta iza zapaljenog vozila

Naime, sumnja se i da je automobil namerno zapaljen jer je iza njega pronađena kanta u kojoj je kako se prtetpostavlja bio benzin. 

Obaveštena je policija, još uvek nije poznato čiji je automobil i kako je tačno došlo do požara međutim sve će to biti utvrđeno istragom koja je u toku

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AUDIJEM ISPRAVILI KRIVINU, PREVRNULI SE NA KROV! Jedan muškarac poginuo
Hronika

AUDIJEM ISPRAVILI KRIVINU, PREVRNULI SE NA KROV! Jedan muškarac poginuo

Saša I. (45) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je, službeni automobil marke "audi" sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć dva sata posle ponoći u mestu Lalilnci kod Ljiga, a sa njim u vozilu bili su I.O. (40 ) i B.N (47) sva trojica iz Ljiga koji su zadobili povrede

08.04.2022

10:10

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija