• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

24.04.2022

11:57

ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Evo od čega je preminuo Nikola iz Uba koji se našao u kobnoj tuči

PrintScreen/Društvene mreže

Vesti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Evo od čega je preminuo Nikola iz Uba koji se našao u kobnoj tuči

Podeli vest

Ubljanin Nikola Lukić (26) izdahnuo je od posledica otoka mozga i pluća. Dodatne toksikološke analize treba da otkriju kako je do toga došlo, nakon što je nesrećni mladić u petak uveče od strane uhapšenog Lazar M. (43) udaren staklenim dozerom u čelo

Naime, jučerašnja obdukcija tela Nikole Lukića, pokazala je da je njegova smrt, kako se izjasnio sudski obducent dr Ljubiša Božić, “nastupila kao posledica otoka mozga i pluća”.

Sudski obducent se takođe izjasnio da se na njegovoj glavi, po intezitetu, nalaze površinske rane. Zbog svega toga, naložene su dodatne toksikološke analize kako bi se utvrdilo kako je došlo do otoka mozga nastradalog Ubljanina.

Nikola je, kako pokazuje dosadašnja istraga ali i snimak video-nadzora iz ugostiteljskog objekta “London” u centru Uba gde se dogodio incident, život izgubio pokušavajući da spreči veći fizički sukob između Lazar M. i vlasnika tog kafića Đ.V.

Na snimku lokala se vidi za jednim stolom u kafiću sedi šestočlano društvo, da bi u jednom trenutku, nakon verbalne rasprave, L.M. nasrće i rukama za glavu hvata Đ.V. koji mu sedi sa desne strane.

Foto: Informer

Tuča ilustracija

Dvojica muškaraca, od kojih je jedan i Lukić, potom pokušavaju da ih razdvoje, a tome se, pokazuje snimak, pridružuje i jedna od radnica lokala. Đ.V. i Lazar M. su konačno razdvojeni iz međusobnog gušanja, jedan od muškaraca udaljuje napadača prema izlazu iz kafića, ali Lazar  potom sa jednog od stolova uzima stakleni dozer za šećer, ponovo prilazi vlasniku objekta kojeg drže Lukić i jedna devojka, zamahuje u njihovom pravcu i Nikolu dozerom pogađa u predelu glave.

Lazar M. se potom udaljio iz “Londona”, ali je kasnije uhapšen. Sa krivičnom prijavom za ubistvo iz člana 113. Krivičnog zakona, nakon policijskog zadržavanja biće sproveden u Više tužilaštvo u Valjevo.

 

Po nezvaničnim informacijama, nakon povrede koju je zadobio pokušavajući da spreči veću tuču, Nikola Lukić je odmah pregledan u ubskom Domu zdravlja i otpušten je jer se osećao dobro. Na žalost, dva i po sata kasnije mu je pozlilo, odmah je transportovan iz Uba u Valjevu ali je preminuo u Urgentnom centru Opšte bolnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija