• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

24.04.2022

21:31

NIŠKI BIZNISMEN NAPADNUT NOŽEM! Ljubomorni momak ga optužio da mu UZNEMIRAVA DEVOJKU!

Vesti

NIŠKI BIZNISMEN NAPADNUT NOŽEM! Ljubomorni momak ga optužio da mu UZNEMIRAVA DEVOJKU!

Podeli vest

Ugledni niški biznismen I.S. (44) napadnut je nožem u svom dvorištu u niškom naselju Brzi Brod, i tom prilikom je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zbrinut u bolnici

Prema njegovim tvrdnjama, napao ga je nepoznati mladić koji ga je optužio da uznemirava njegovu devojku.

I.S. objašnjava da je 22. aprila najpre primio više pretećih telefonskih poziva i od devojke i od mladića, nakon čega su mu oboje upali u dvorište.

- Pozivali su me telefonom i pretili mi da će "da me nabodu". Nije mi bilo jasno zbog čega su se okomili na mene, naročito zato što to nije bio prvi put da dobijam pozive slične sadržine. Pre tri meseca ta devojka mi je telefonirala sa skrivenog broja i uznemiravala me što sam prijavio policiji.  Tog dana oko 19 sati su mi uleteli u dvorište, momak je vikao, "zašto zoveš moju devojku?". Zatim je izvadio nož i zaleteo se na mene, udario me je uglavu, i posekao po rukama dok sam se branio. Od udaraca sam se onesvestio i pao i tada sam iščašio rame. Srećom da se tu zatekao jedan prijatelj koji ga je sprečio da me povredi još teže. Nakon što sam pao, njih dvoje su pobegli. Moji radnici su pozvali Hitnu pomoć, bio sam na snimanju, primao infuziju, ustanovili su da sam zadobio tešku telesnu povredu – priča ovaj Nišlija.

Objašnjava da ne zna zbog čega je napadnut, te da se oseća veoma neprijatno zbog ovog incidenta.

- Ispravan sam čovek, imam ozbiljan biznis, zapošljavam 50 ljudi, ne znam šta da mislim. Sve mi to deluje kao neka nameštaljka, postoje telefonski listinzi koji dokazuju da su oni mene pozivali a ne ja njih – ističe I.S.

Kako saznajemo, policiju je o incidentu obavesti Hitna pomoć a napadač se ubrzo sam prijavio. Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati koje je isteklo, a tužilaštvo nije tražilo određivanje pritvora.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija