• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

26.04.2022

14:50

ČABA DER SE ŽENI U ZATVORU! Nemilosrdni plaćeni ubica ipak ima srce, EVO KOME GA JE POKLONIO

Vesti

ČABA DER SE ŽENI U ZATVORU! Nemilosrdni plaćeni ubica ipak ima srce, EVO KOME GA JE POKLONIO

Podeli vest

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je u mađarskoj osuđen na doživotnu robiju, a u Srbiji na kaznu od 40 godina zatvora, odlučio je da se oženi u zatvoru!

Kako prenosi mađarski portal Borsonline.hu, Der koji je poznat i po nadimku "nasmejani ubica", uveliko priprema venčanje sa izvesnom Monikom Sigeti, koju je upoznao pošto je pročitao članak u novinama o njenim mukama sa stambenom mafijom. Navodno, prvo joj je poslao milion forinti, odnosno oko 2.700 evra pomoći kako bi uspela da otkupi svoju kuću, koju su želeli da joj oduzmu, a potom je ona odlučila da ga poseti.

- Išla sam na dva ročišta, želela sam lično da mu se zahvalim na podršci. Potom smo počeli da se dopisujem i od tada smo u kontaktu. Između nas se rodila jaka emotivna veza i uskoro ću mu otići u posetu. Priznao mi je da je zaljubljen i da su mu dani mnogo mirniji od kako je sa mnom. Jednostavno, razvila se jaka emiocija - izjavila je Monika za mađarske medije i potvrdila da je su njih dvoje na korak do braka.

Foto: printscreen

 
Čaba za ćerku žrtve učinio više nego otac?!

Podsetimo, nasmejani ubica uplatio je Moniki Sigeti, koja je inače majka dvoje maloletne dece novac da na licitaciji koja je održana u junu povrati kuću koju je ranije izgubila. U međuvremenu se, kako je pisao mađarski Blik u kuću uselila druga porodica, ali pošto su u novinama pročitali priču da je Čaba Der odlučio da joj pomogne, preko noći su odlučili da se isele iz kuće.

Inače, pre nego što je finansijski iz zatvora pomogao Moniki Sigeti koju je odlučio i da oženi, Čaba der je novac slavo i Vivijen Ventuli, ćerki mađarskog biznismena Lasla Ventule za čije je ubistvo u Budimpešti osuđen. Kako su mađarski mediji prenosili tada, i sa njom se bio zbližio do te mere da je ona imala status "posebne osobe" koja može da ga obilazi u zatvoru, a ona je za medije raniije izjavila da je ubica više učinio za nju u životu nego otac.

Nema bračnih poseta

Prema pisanju mađarskih medija, zakon te države dozvoljava osuđenicima da se venčaju iza rešetaka, ali da oni čak ni kao venčani nemaju prava na intimne posete. Kako navode, upravnik zatvora može da dozvoli razgovre, ali supružnici u mađarskim zatvorima nemaju pravo na bračne posete. Zatvorenicima u Srbiji, ovo pravo je omogućeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17