• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

26.04.2022

15:30

DARKO KOSTIĆ ZAVAPIO IZ PRITVORA: Ukradeno mi je osam haljina i 1.800 evra iz ateljea, OPLJAČKALI SU ME ONI KOJI SU ME PRIJAVILI!

Dejan Živančević

Vesti

DARKO KOSTIĆ ZAVAPIO IZ PRITVORA: Ukradeno mi je osam haljina i 1.800 evra iz ateljea, OPLJAČKALI SU ME ONI KOJI SU ME PRIJAVILI!

Podeli vest

Modni kreator Darko Kostić koji je nedavno uhapšen po prijav Š.H. (19) a koji ga je optužio da ga je vezao, zatvorio u špajz i pretio mu smrću, opljačkan je kako sam tvrdi u noći kada ga je policija odvela iz ateljea

Kako Informer saznaje Kostić je za krađu saznao onog dana kada ga je policija vratila u stan kako bi prisustvovao pretresu.

- Kostić nam je rekao da mu je iz ateljea " nestalo osam novih haljina ali 1800 evra koji je imao". On veruje da su pljačku ateljea izvršile osobe koje su ga te noći prijavile. Prijavu protiv njih je sam podneo onda kada je saslušan u tužilaštvu - rekla je Kostićeva advokatica Jovana Ralević. 

Ona je dodala da se nada da će policija i tužilaštvo izvršiti sve što je neophodno po prijavi koju je njen klijent podneo i da će utvrditi šta se tačno dogodilo. 

Foto: facebook.com/printscreen

Jovana Ralević advokat

Podsetimo, Kostića je policiji najpre prijavio muškarac N.N. koji je rekao da mu je drug Š.H. poslao poruku da je zatočen u špajzu u stanu dizajnera. Policijska patrola se uputila ka adresi, ali je na oko 20 metara od zgrade u kojoj je Kostićev atelje zatekla Š.H.

On je odmah objasnio policiji kako je iskoristio nepažnju kreatora i pobegao.

Kostić je ubrzo potom pronađen u ateljeu kako spava. Policija ga je privela u PS Stari Grad gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. U okviru njih je saslušan u Tužilaštvu iodređen mu je pritvor do 30 dana. 

Kostić je želo da se čuje deo njegove priče te su njegovi advokati preneli njegove sumnje u kojima je naveo da je ceo slučaj konstruisan odnosno da su ga namerno prijavili kako bi ga opljačkali. 

- Osam haljina iz moje nove kolekcije ukradeno, novac mi je ukraden. Sve su to smisle osobe koje su me prijavile. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojim klijentima, pogotovo onima kojima su ukradene haljine, ali se nadam da će ih javni tužilac brzo pronaći - poručio je Kostić preko svog advokata i dodao je kroz sve ove godine, lakomisleno verovao ljudima i svima  otvorio svoja vrata.

Foto: Informer

Darka Kostića dovode na pretres stana

- Ali neki od njih su to zloupotrebili. Tako je prva prijava bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to nakon moje prijave, što je dokazano i na sudu. Druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavili i tako je sve počelo. Danas se vodi postupak po prijavi lica koja su, nakon što su me prijavili, i pošto me je policija odvela, iz mog ateljea odneli osam haljina iz nove kolekcije i novac - preneo je advokat Kostićeve reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe
Politika

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da kada je reč o KiM priznaje samo Povelju UN i Rezoluciju 1244 jer to predstavlja temelj međunarodnog pravnog poretka i dodao da je spreman da učestvuje u pronalaženju kompromisnih rešenja sa kosovskim Albancima, što je pokazao i u prethodnom periodu, ali da druga strana ništa nije učinila po tom pitanju.

26.06.2024

15:02

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17