• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2022

22:24

LUKINI DRUGOVI SKOČILI NA UBICU, TUKLI GA, IZBILI MU ORUŽJE IZ RUKU, ALI ONDA... Ubijeni bio vođa navijača, u kafiću mu bio i brat... NAJNOVIJI DETALJI IZ NEHRUOVE!

Informer

Vesti

LUKINI DRUGOVI SKOČILI NA UBICU, TUKLI GA, IZBILI MU ORUŽJE IZ RUKU, ALI ONDA... Ubijeni bio vođa navijača, u kafiću mu bio i brat... NAJNOVIJI DETALJI IZ NEHRUOVE!

Podeli vest

Ubijeni Luka Ž. (37) vlasnik kafića "Ritual", dobro je poznat policiji zbog svojih "ranih radova" i povezanosti sa navijačima Crvene zvezde

On je, kako nezvanično saznajemo, blizak vođama navijačkih grupa Crvene zvezde i jedan od vođa grupe "Belgrade boys". Ubijen je pred bratom.

Podsetimo, ubijeni je sedeo za šankom u svom lokalu na Novom Beogradu, kada je mlađi muškarac u radnom odelu ušao u lokal i pitao da li može do toaleta. Dopustili su mu i kad je izašao izvadio je pištolj i pucao u Luku.

Lukini drugovi su zatim skočili na ubicu i uspeli da ga savladaju, počeli su da ga udaraju i navodno tako mu je ispalo oružje. Međutim, kako dalje pričaju, uspeo je da im pobegne jer je drugi prijatelj zapomagao da pomognu ranjenom, pa su se okrenuli na drugu stranu, a ubica je pobegao na električnom trotinetu.

Luka Ž.koji je ranjen sa dva hica u glavu izdahnuo je ubrzo nakon ranjavanja, iako ej hitna pomoć pokušala reanimaciju.

Policija je praktično blokirala Novi Beograd kako bi pronašla osumnjičenog za ubistvo. Ispred lokala su se okupili prijatelji ubijenog, a jedna devojka je sve vreme vrištala, plakala i dozivala ubijenog.

Foto: Informer

Momci koji su bili sa ubijenim u lokalu

On je, nakon nešto više od dva sata pronađen u jednoj zgradi u Ulici Jurija Gagarina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kincho

pre 1 godinu

Sigurno je tako maskiran pitao da li može do toaleta!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija