• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.04.2022

11:05

MASKIRANI UBICA JE PRIŠAO STOLU I OTVORIO VATRU! Potresni snimak pucnjave u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu (VIDEO)

printscreen

Vesti

MASKIRANI UBICA JE PRIŠAO STOLU I OTVORIO VATRU! Potresni snimak pucnjave u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu (VIDEO)

Podeli vest

Težak zločin desio se sinoć na Novom Beogradu, kada je maskirani ubica ušao u kafić Ritual i u vlasnika Luku Žićića (37) ispalio više hitaca u grudi i glavu

Iako su u tom trenutku prijatelji i brat napadnutog Luke skočili na ubicu i počeli da ga tuku, on je ipak uspeo da se izvuče i električnim triciklom pobegne s mesta ubistva. U lokvi krvi bez znakova života na podu je ostao da leži Luka Žižić, kome su prijatelji uzalud pokušavali da ukažu pomoć. 

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom i u jednom trenutku se činilo da je priveden, ipak to se ispostavilo kako lažna vest.

Prema dosadašnjom rezulatima istrage  je u lokal došao na električnom triciklu imao je masku i kačket na glavi i rukavice na rukama...Na licu mesta u lokalu ostalo je dosta materijalnih tragova ubice i to pištolj, rukavica, njegova krv i maska. S toga se očekuje da će ubrzo biti priveden.

Od hapšenja Veljka Belivuka ovo je tek drugo ubistvo sa elementima organizovanog kriminala...Prvo se dogodilo u Obrenovcu i ono je rasvetljeno samo za dana nakon što se dogodilo.Tako da svi  očekuju da ubica bude uskoro uhapšen. Na tome su angažovani su svi kapaciteti u istrazi MUP odnosno PU za grad Beograd- rekao je novinar TV Pink Mladen Mijatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Pa zar to nije jasno, nije vratio knjigu u biblioteku ... Jel si ti pao sa Marsa ili se samo praviš?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija