• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.05.2022

11:20

NOVI DETALJI PUCNJAVE U VINČI! Policija ispitala svedoke RANJENI MLADIĆ ZADOBIO JE PROSTRELNU RANU GLAVE

Informer

Vesti

NOVI DETALJI PUCNJAVE U VINČI! Policija ispitala svedoke RANJENI MLADIĆ ZADOBIO JE PROSTRELNU RANU GLAVE

Podeli vest

Goran A. (21) koji je teško ranjen sinoć u pucnjavi koja se dogodila u Vinči još uvek je životno ugrožen, a kako saznajemo u dvorištu Osnovne škole "Nikola Tesla" ispred kog se napada dogodio bilo je još muškaraca

- Ranjeni mladić ima dve rane na glavi, jednu ulaznu i izlaznu. Pretpostavlja se da mu je napadač pucao u potiljak i da je metak izašao na čelo. Pretpostavlja se da je u njega pucano iz malokalibarskog pištolja koji ne izbacuje čaure - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i  dodao da nijedna čaura nije nađena na mestu napada. 

Foto: Informer

Goran A. ranjen 

Inače, u vreme kada se pucnjava dogodila bilo je još mladića u dvorištu Osnovne škole "Nikola Tesla" u Vinči.

- Međutim oni su rekli da ništa nisu videli. Skinuti su snimci sa nadzornih kamera u školi pretpostvalja se da će oni pomoći u rešavanju slučaja - rekao je naš sagovornik. 

Foto: Informer

Telefon pronađen na trotoaru

Prema njegovim rečima policija je došla i do informacije da je ranjeni Goran učestvovao pre nekoliko dana u tuči.

- Ispituju se informacije o tuči u jednoj kladionici koja se dogodila pre oko 10 dana postoji mogućnost da je napad povezan sa tim. Međutim, nedaleko od mesta gde je pucano u mladića pronađen je telefon za koji se pretpostavlja da je "radilica", odnosno telefon koji koriste dileri.Još uvek se ne zna sigurno da li je telefon ranjenog mladića ili je ispao napadaču - rekao je naš sagovornik. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija