• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.B.

05.05.2022

13:52

OTKRIVEN RENO PUN PSIHOAKTIVNIH TABLETA! Granična policija u Kladovu uhapsila četvoricu Zaječaraca~!

Uprava Carina

Vesti

OTKRIVEN RENO PUN PSIHOAKTIVNIH TABLETA! Granična policija u Kladovu uhapsila četvoricu Zaječaraca~!

Podeli vest

Kladovska policija je u saradnji sa Graničnom policijom uhapsila je četvoricu Zaječaraca, i to A.B.(45), K.A.(21), M.J.(24) i J.A.(45), zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Granična policija zaustavila je  "reno" koji je vozio A.B., a ostala trojica osumnjičenih je bila u vozilu.

U "renou" je pronađeno i oduzeto 708 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci. Više javno tužilaštvo u Negotinu četvorici osumnjičenih odredilo je zadržavanje do 48 sati i oni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija