• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

06.05.2022

17:40

HOROR U VIŠNJICI! Mladić izboden nožem, pao ispred  kapije vrtića!

J.R.

Vesti

HOROR U VIŠNJICI! Mladić izboden nožem, pao ispred kapije vrtića!

Podeli vest

M. Ć. (19) teško je povređen kada ga je nepoznati napadač u Ulici višnjički venac napao, i izbo nožem i pobego

Kako nezvanicno saznajemo povredjeni M.Ć. je trazeci pomoc pao nakon nekoliko stotina metara i to ispred vrtica.

- Deca su iz vrtica bila u dvoristu kada je povredjeni mladic nadjen. Neko od prolaznika je zvao hitnu pomoc i  policiju. Oni su ubrzo stigli a u medjuvremenu vaspitacice su uvele u zgradu - objasnjava izvor Informera upoznat sa slucajem.

On dodaje da je  Hitna odvezla M.Ć. u Urgentni centar ali i da je na mestu gde je pao ostala lokva krvi.

Prema takodje nezvanicnim informacijama na mestu gde se napad dogodio pronadjena je jakna i mobilni telefon.

Inace, povredjeni mladic poznat je policiji odranije, a sumnja se da je motiv napada neki nerascisceni racuni vezani za narkotike.

Policija intezivno radi na otkrivanju identiteta napadaca i njegovom hapsenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

Rat za narko tržište poprima stravične razmere, gotovo da nema dana da ne čitamo u hroinici o obračunima, pokušajima ubistva ali i brutalnim likvidacijama, naravno sve zbog trgovine narkoticima. Užasno je što su sve mlađi i što pokazuju neviđenu brutalnost. Ovaj je tak 19 a već je dobro poznat policiji! Ima li taj roditelje? Kako je moguće da nije u zatvoru ako već ima dosije?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija