• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/J.R.

08.05.2022

13:30

OTAC MATEJA PERIŠA ZA INFORMER: Svaki put se stresem kada čujem da je neko telo izvučeno iz vode!

Pixabay/printscreen/fotomontaža

Vesti

OTAC MATEJA PERIŠA ZA INFORMER: Svaki put se stresem kada čujem da je neko telo izvučeno iz vode!

Podeli vest

Nenad Periš, otac Mateja koji je nestao pre nešto više od pet meseci u Beogradu, za Informer iskreno kaže da se svaki put strese kada čuje da je neko telo izvučeno iz reke

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu informaciju. 

- Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje... Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona - kaže Nenad Periš

Foto: Printscreen

Nenad Periš otac nestalog Mateja 

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

- Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi. Ljudi smo i jedno u molitvi - priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Foto: printscreen

Matej Periš


Prema njegovim rečima, u skorije vreme planira da dođe ponovo u Beograd.

- Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro - rekao je Periš za Informer. 

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba "Gotik" gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga.

Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za nestalim mladićem još uvek traje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija