• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2022

10:12

SKUPOCENI DUKATI ZAPLENJENI NA HORGOŠU! Par iz Poljske je tvrdio da nema ništa, ubrzo su uhvaćeni U VELIKOJ LAŽI (FOTO)

carina info

Vesti

SKUPOCENI DUKATI ZAPLENJENI NA HORGOŠU! Par iz Poljske je tvrdio da nema ništa, ubrzo su uhvaćeni U VELIKOJ LAŽI (FOTO)

Podeli vest

Carinici su 7. maja 2022. godine na ulaznoj strani prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 20 zlatnika "Franc Jozef" vrednih preko dva miliona dinara, pored kojih je pronađena i manja količina hašiša

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled izdvojen "mercedes" kojim je putovalo
dvoje poljskih državljana.

Foto: carina info

 

 

Osim što su na prelaz ušli preko zelenog kontrolnog prolaza, namenjenog onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, putnici su to dodatno i potvrdili prilikom susreta i razgovora sa carinikom.

Automobil je ipak izdvojen za detaljan pregled, kada je u torbi nonšalantno bačenoj na zadnje sedište najpre pronađen manji grumen hašiša, zajedno sa opremom za njegovo uživanje - vagicom za precizno merenje, tri drobilice i lulom za pušenje duvana.

Foto: carina info

 

Daljom kontrolom je u istoj torbi pronađeno i 20 zlatnika "Franc Jozef", čija je pojedinačna vrednost oko 110.000 dinara.

Zlatni dukati zadržani su do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom, dok su otkriveni narkotik i oprema predati u dalju nadležnost policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Eto kad nemaju nista, sad neka nasa carina to trajno uzme i vrednost da se unovci humanitarnim organizacijama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija