• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.05.2022

15:27

PODMUKLI NAPADI NA SRĐANA BILI UVOD U MONSTRUOZNO UBISTVO! Tereza je htela živog da ga spali, on je prijavljivao policiji da ga je drogirala

Z.I.

Vesti

PODMUKLI NAPADI NA SRĐANA BILI UVOD U MONSTRUOZNO UBISTVO! Tereza je htela živog da ga spali, on je prijavljivao policiji da ga je drogirala

Podeli vest

Monstruozno ubistvo koje je Tereza P. izvršila u Zrenjaninu, seckajući na komade telo svog supruga, uznemirilo Banat i celu Srbiju

Šta se tačno dogodilo u porodičnoj kući četrdesetdvogodišnjeg Srđana Perića, u Ulici Duška Trifunovića, u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu i koji je okidač doveo do monstruoznog sečenja delova njegovog tela i kuvanja u velikom loncu, ostaje za sada pod velom tajne i misterije, koju zna jedino njegova četiri godine starija supruga Tereza, osumnjičena za težak zločin.

Foto: Z.I.

 

- Srđana poznajem od malih nogu, rodio se u ovoj kući, prve se komšije, kako se to kaže bašta u baštu i zgranut sam - kaže Mirijan Popov, uz napomenu da je sve počelo u utorak uveče, pola sata pre ponoći.

- Sin se vraćao iz grada, bilo je nekoliko policijskih automobila oko kuće, rekli su mu da uđe iz bezbednosnih razloga ne izlazi iz kuće - nastavio je Mirjan, ističući da nesrećni Srđan, iako odavno ima lekarsku, psihijatrijsku dijagnozu, nikada nije bio agresivan i da je sa njim, ali i ostalim komšijama mirno razgovarao i sa svima bio u korektnim odnosima.

- Video sam da je policija, nakon hapšenja Tereze Perić, iz kuće izvela još jednu visoku mušku osobu - ističe komšija preko puta, pretpostavljajući da se radi o Terezinom sinu iz jednog od prethodna tri braka.

Foto: Z.I.

 

Po nekim, još nepotvrđenim verzijama, monstruozni čin svoje majke, policiji je prijavila Terezina maloletna ćerka, koja je navodno, takođe bila u kući.

Kljukala ga sedativima, zapalila krevet ispod njega

- Srđan je i ranije prijavljivao da ga supruga kljuka sedativima, jednom je spavao čak 25 sati neprekidno, a čula sam da je nedavno pokušala da zapali krevet u kojem je spavao - kaže komšinica iz kuće pored, uz naglasak da je u utorak uveče bilo burno, čula se cika i vika, vrata su se lupala i glasno se pitajući kako je Tereza uspela nožem da ubije Srđana, mnogo je niža i sitnija od njega i da li ga je prethodno omamila sedativima.

To su sve pitanja i detalji, koje će verovatno otkriti istraga, kao i motiv monstruoznog ubistva, nakon čega je Tereza "na tupo" malom testerom na struju, kojom je Srđan sekao drva, seckala delove njegovog tela i zatim ih kuvala u velikom loncu.

Prema zvaničnom saopštenju policije u Zrenjaninu, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva, Tereza Perić je lišena slobode i protiv nje je pokrenut istražni postupak.

Foto: Z.I.   

 
Kuća strave krije tajnu


Zapečaćena policijskom trakom, kuća u kojoj se dogodilo ubistvo Srđana Perića je prazna i samo mračne prostorije, znaju tajnu svega što se u njoj dešavalo u utorak 10. maja uveče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 1 godinu

Idemo Srbijo... Hvala Farmi i Zadruzi, to su te vrednosti... To Žeks legendo, ništa nisi slagao kada si rekao da ti je publika "glupa ko ku.ac".

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17