• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

12.05.2022

14:18

TAKSISTU TUKAO, ZBOG ŽENE MU SPALIO AUTO! Ljubomorni muž umislio da ga supruga vara, nesuđeni suparnik JEDVA ŽIVU GLAVU IZVUKAO!

Informer DN

Vesti

TAKSISTU TUKAO, ZBOG ŽENE MU SPALIO AUTO! Ljubomorni muž umislio da ga supruga vara, nesuđeni suparnik JEDVA ŽIVU GLAVU IZVUKAO!

Podeli vest

Jasmin N. umislio da ga žena vara sa taksistom Markom R. (30), pa ga s prijateljem namamio u kafanu u selo Golubinje, gde su ga tukli i mučili Kad im je Marko pobegao, zapalili su mu auto

Jasmin N. i njegov prijatelj uhapšeni su zbog sumnje da su 4. maja brutalno pretukli taksistu Marka R. (30) iz Kladova u jednoj kafani u selu Golubinje kod Požarevca, nakon čega su mu zapalili auto!

Jasmin je, naime, umislio da ga supruga J. N. vara s taksistom, pa ga je preko njenog telefona namamio u kafanu i s prijateljem se brutalno iživljavao nad suparnikom. Marko je u jednom trenutku uspeo peške da pobegne u obližnju šumu, nakon čega je u pomoć pozvao brata i prijatelja i o svemu je obaveštena policija, koja je locirala i privela nasilnike.

Foto: Informer DN

 
Ispitivao ga s puškom

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Marko je ispričao istražiteljima da je J. N. upoznao pre izvesnog vremena tako što ju je više puta vozio kod sestre. Ona je, navodno, 4. maja, malo posle ponoći, kontaktirala s njim preko Mesindžera i rekla mu da hitno dođe po nju u kafanu u Golubinje.

- Marko je ispričao da mu je bilo čudno što ga ona zove usred noći, ali je ipak krenuo po nju. Kad je stigao do kafane, video je ispred džip i motor, a kad je ušao u lokal, zatekao je dvojicu krupnijih muškaraca koji su na stolu držali lovačku pušku. Za susednim stolom sedela je uplakana i pretučena J. N., sva u modricama.

Zaprepašćeni Marko je zaustio: "Dobro veče", a Jasmin je zgrabio pušku sa stola i odbrusio: "Puši ku*ac, mali, sedi da te malo ispitam" - priča naš izvor.
 

žJasmin je pitao Marka da li je bio sa njegovom ženom, a taksista se pravdao da ju je samo vozio i da nije imao ništa s njom.

- Dok je Marko odgovarao na pitanja, Jasminov drug ga je šamarao i udarao po glavi. Marko nije smeo da pruža otpor jer se plašio da će ga Jasmin upucati. Nakon kraćeg batinanja Jasmin je izveo Marka ispred kafane, govoreći mu: "E sad ćeš da vidiš kako prolaze ovakvi kao ti." Zgrabio je metalnu stolicu i razlupao sva stakla na Markovoj "opel astri", a onda je počeo da udara i njega. Marko je nekako uspeo da se otrgne i peške je pobegao u šumu, koja se nalazi preko puta kafane - kazao je naš izvor.

Brat ga spasio

Preplašeni taksista je bežeći kroz šumu naišao na napuštenu kamp prikolicu i sakrio se ispod nje. Tad su počele da mu stižu poruke sa telefona J. N., a u jednom trenutku je i čuo korake u blizini.

- Jasmin ga je tražio u šumi izvesno vreme, ali je odustao i udaljio se. Ubrzo zatim Marko je čuo eksploziju u daljini i tad je shvatio da mu je auto zapaljen. U međuvremenu, Marko je pozvao brata, koji je došao po njega i otišli su pravo u policiju u Kladovu. Policajci su ubrzo locirali nasilnike i uhapsili ih - ispričao je naš izvor.

Foto: Informer DN

 


Bojić: Posle presude tražićemo odštetu

Advokat Bojan Bojić, koji zastupa Marka R., smatra da u ovom slučaju ima više krivičnih dela koja se mogu staviti na teret uhapšenim nasilnicima.

- Ipak, videćemo kako će tužilaštvo kvalifikovati ovo delo na osnovu raspoloživih dokaza. Očekujem da će policija i tužilaštvo profesionalno odraditi svoj posao, te da će okrivljeni biti osuđeni na adekvatne kazne zatvora. U krivičnom postupku mi ćemo, kao oštećeni, uzeti aktivnu ulogu, a nakon završetka postupka ćemo podneti tužbu kojom ćemo zahtevati naknadu materijalne štete zbog uništenog vozila i nematerijalne štete za fizičke i duševne bolove - istakao je Bojić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su mi savjetovali da se opustim i zaboravim na brak i da nastavim dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Odmah kontaktiram dr. Alabu nekoliko minuta kasnije on mi je odgovorio i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da doza ne razgovara sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zadivljena ovim čudom pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija