• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

14.05.2022

15:18

UZEO JOJ NAJLEPŠE GODINE, A SADA I ŽIVOT! Prijateljica progovorila o paklenim detaljima Anine KOBNE VEZE SA OŽENJENIM MUŠKARCEM

Informer

Vesti

UZEO JOJ NAJLEPŠE GODINE, A SADA I ŽIVOT! Prijateljica progovorila o paklenim detaljima Anine KOBNE VEZE SA OŽENJENIM MUŠKARCEM

Podeli vest

Anu Živanović u noći između četvrtka i petka, sa pet hitaca iz "škorpiona" ubio je bivši partner Vladan Todorović, pa presudio sebi

Todorović je bio oženjen, ali kada je Živanovićeva prekinula vezu sa njim, nastavio je da je juri i na kraju je i namamio na branu kod Velike Morave gde ju je i ubio u njenim kolima

Prijateljica ubijene Ane potvrđuje da je Živanovićeva u vezi sa Todorovićem bila punih 20 godina, a da je više puta pokušavala da je prekine, što joj je u avgustu prošle godine pošlo za rukom.

- Upoznala ga je kada je imala 19 godina, posle raskida dugogodišnje veze. Njen bivši momak se brzo oženio, a ona je, verovatno slomljena zbog toga, nasela na udvaranja i slatkorečivost Todorovića. Nisu se krili, svi su znali da su zajedno, uzeo joj je najlepše godine, a sada i život - priča prijateljica.

Foto: T.P.

Mesto ubistva i samoubistva

Kako kaže, poslednje tri godine Živanovićeva se osamila, nije se družila ni sa kim niti je izlazila.

- Vladan joj je sve branio, psihički ju je maltretirao i ograničavao joj slobodu kretanja. Čime ju je držao uza sebe nikome nije jasno, ali znam da ga je prijavljivala policiji - kaže drugarica:

- Ana nikada nije govorila o toj vezi, a jednom kada sam je pitala šta više traži sa njim, tužno je rekla: Ovaj moj život ne bih poželela nijednoj devojci.

Svakoj bih rekla da se kloni oženjenih muškaraca. Ona je bila divan prijatelj, dobar čovek, svesno je ušla u sve to, ali se nikada nije opravdavala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija