• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/J.R.-N.R.

16.05.2022

12:24 >> 12:38

KOMŠIJE U KRAGUJEVCU U ŠOKU! Vladimir pre više godina imao saobraćajku u kojoj je poginula devojka? ON I MILENA IMAJU DVOJE MALE DECE

printscreen

Vesti

KOMŠIJE U KRAGUJEVCU U ŠOKU! Vladimir pre više godina imao saobraćajku u kojoj je poginula devojka? ON I MILENA IMAJU DVOJE MALE DECE

Podeli vest

Komšije Vladimira M. iz naselja Pivara u Kragujevcu kažu da su u šoku, kao i da ne mogu da veruju da je Vladimir uradio ovako nešto

Kako su za Informer.rs ispričale Vladimirove komšije, on ima dve sestre bliznakinje, kao i oca i majku, a sa ženom Milenom, koju je kako se sumnja teško ranio ima dvoje maloletne dece. 

- Sin je stariji, mislim da je završio prvi razred, a devojčica je još uvek u pretškolskom. Ne znam šta je mogao da bude razlog da uradi ovako nešto. Možda je reč o ljubomori - pretpostvalja potresena komšinica koja je kako nam je objasnila za slučaj saznala ujutru kada je videla policiju u dvorištu porodične kuće Vladimira M.

Foto: Informer

Porodično dvorište Vladimira M.

Kako nam je navela, sinoć su u blizini njihove kuće slavili rođendan. 

- Do kasno se čula muzika, čuli su se i pucnji, ali sam mislila da je reč o petardi. Veselje je bilo... Tek sam jutros saznala da je, valjda Vlada pucao u Milenu i da je u bekstvu. Ne znam kako je pobegao jer mu je automobil u dvorištu. Ništa mi nije jasno - kaže komšinica. 

Foto: printscreen

Milena i Vladimir M.

 Ona dodaje da je Milena poslednjih nekoliko godina radila u Nemačkoj.

- Dolazila je povremeno. Ona je tamo radila, a deca su neko vreme živela ovde. Čak su u nekom trenutku babu, Vladimirovu majku zvali mama. Verujem da im je nedostajala majka Milena koja je uglavnom bila u Nemačkoj. Međutim, pre nekog vremena deca su bila kod njenih roditelja, ne zanm iz kog razloga. Pre neki dan su došli i doneli su kucu... Priča se da i da je u nekom trenutku Vladimir otišao kod Milene u Nemačku, ali i da je se brzo vratio. Ne znam šta se dešavalo među njima - priča komšinica. 

Prema njenim rečima, o Vladimiru i njegovoj porodici ima samo reči hvale. 

- Vladimir je dobar čovek, bar je bio. Imao je tragediju pre više godina. Naime, imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala jedna devojka. Dugo je nosio kragnu, bio je i on teško povređen... - rekla je začuđena komšinica. 

Foto: informer.rs/N.R.

Komšija Vladan Aleksić

Komšija ovog naizgled skladnog para je u neverici, i kaže da su u pitanju vredni i pametni ljudi.

-Svi smo u čudu i prosto ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Oni imaju dvoje male dece, Milena je radila kao doktorka u Nemačkoj. Mislim da je došla na odmor da vidi porodicu. Vladimir je živeo tu sa decom, radio je,i bio je uvek jako kulturan. Radi se o porodičnim ljudima, i nismo nikada čuli da imaju problem-  kaže komšija Vladan Aleksić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21