• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/MUP

16.05.2022

12:58

RAZBIJENA JOŠ JEDNA BANDA DILERA U BANOVCIMA I BATAJNICI! Uzgajali marihuanu u laboratorijama UPAD UKP  (VIDEO)

MUP Srbije

Vesti

RAZBIJENA JOŠ JEDNA BANDA DILERA U BANOVCIMA I BATAJNICI! Uzgajali marihuanu u laboratorijama UPAD UKP (VIDEO)

Podeli vest

Policija je uhapsila T. M. (63) i T. D. (55) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za dve osobe intenzivno traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, razbili su još jednu organizovanu kriminalnu grupu i otkrili dve laboratorije za proizvodnju marihuane u Starim Banovcima i Batajnici.

Kako se sumnja, članovi ove organizovane kriminalne grupe su od septembra 2021. godine trgovali narkoticima na teritoriji Beograda, Republike Srbije i regiona.

Policija je u Starim Banovcima pronašla instaliranu, aktivnu laboratoriju za proizvodnju marihuane, gde su zaplenjene 123 stabljike kanabisa prosečne visine 55 centimetara, kao i oko 4,5 kilograma marihuane namenjene za dalju prodaju. 

Pretresom prostorija u Batajnici, policija je pronašla još jednu laboratoriju za proizvodnju marihuane, 276 stabljika kanabisa prosečne visine 90 centimetara i oko 0,7 kilograma marihuane, koja je, kako se sumnja, namenjena za dalju distribuciju.

Takođe, pretresom lokacija policija je pronašla i 4.000 evra koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija