• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

14:48

JEZIV PRITISAK NA SRBIJU! Stigle dojave o bombama na BRANKOVOM MOSTU, GAZELI, MOSTU NA ADI, u NARODNOM MUZEJU, ZOO VRTU...

printscreen

Društvo

JEZIV PRITISAK NA SRBIJU! Stigle dojave o bombama na BRANKOVOM MOSTU, GAZELI, MOSTU NA ADI, u NARODNOM MUZEJU, ZOO VRTU...

Podeli vest

Nakon pretećih dojava o postavljenom eksplozovu u beogradskim osnovnim školama, stigla je nova pretnja - postavljene bombe na mostovima u Beogradu, u tržnim centrima, zoo vrtu, restoranima, železničkoj stanici...

 

"Eksplozive smo postavili na sledeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd... To smo uradili jer nam je dosta podrške Srbije Rusiji, a to su letovi Er Srbije za Moskvu i Sankt Peterburg, kao i odbijanje sankcija Rusiji. Je*ite se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete", navodi se u pretećoj poruci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zvezdara

pre 1 godinu

proterajte poljskog ambasadora i pozovite nase drzavljane da napuste poljsku. te naciste treba ubijati gde i kad god stignete!

Maja

pre 1 godinu

Stižu dojave i van Beograda. Škola u Vršcu ju je dobila i nimalo prijatan osećaj!

džudža iz Šarenika

pre 1 godinu

CIA snajka, CIA ? Sve to radi CIA ???

Lalegator

pre 1 godinu

Nek srpski hakeri uzvrate istom merom. Bagra neće odustati drugačije

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 1 godinu

Ova situacija sa dojavama previše podseća na Nedelju mržnje u Orvelovoj 1984.

CDragisa1

pre 1 godinu

Terorisanje dojava o bombama postaje tortura , ne treba ih shvatati ozbiljno a manijake koji šalju ako su dostupni po 20 godina zatvora .

Lilit

pre 1 godinu

Kreteni bolesni. Sledeću bombu da postavite u dupetu vaše mame i da je oslobodite šuljeva...

Nena

pre 1 godinu

Ako vlasti znaju sa koje IP adrese dolaze ti mejlovi, neka istom merom odgovore pošiljaocima. Neka malo vlasti tih zemalja obustavljaju pohađanje nastave u svojim školama, rad u fabrikama, ustanovama, javni transport cestama, mostovima,železnicama, avionima itd. Oko za oko, zub za zub. Samo tako će prestati to da rade i odtaviće nas na miru.. Drukčije nikako neće.

Ma samo recite

pre 1 godinu

Samo nam recite odakle dolaze pretnje pa ce mo mi njima istom merom nek se vise teraju.oko za oko zub za zub ko god da je.

Dimitrije

pre 1 godinu

"Je*ite se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete" Ovo je pisalo neke domaće govedo a ne neki haker koji radi za Ukrajinu ili NATO države. Policijo nađi ga pa mu naplati sve

Dimitrije

pre 1 godinu

Pogledate sadržaj poruke i shvatite da je idiotizam pa umesto predstave koju pravi policija nek pronadju odakle je stigla pa "udri". Nemojte samo da dovodite sad nekog Božu i slične da objašnjavaju da policija radi kako je propisano... Pa ako radi nek pronadje ko je! Ako u poruci stoji da je minirana Predsednikova kuća koji je to idiotizam jer na koji način će neka budala da to uradi ako je to čuvani objekat, što važi i za ostalo. Ovakav rad policije ne može čak ni Informer da podrži

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija