• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

17.05.2022

10:26

UPUCANU ŽENU OPERISAO TIM HIRURGA! Nove vesti o stanju Milene M. koju je suprug iz pištolja ranio u vrat!

printscreen

Vesti

UPUCANU ŽENU OPERISAO TIM HIRURGA! Nove vesti o stanju Milene M. koju je suprug iz pištolja ranio u vrat!

Podeli vest

Milena M. (35), koju je u ponedeljak u Kragujevcu upucao suprug Vladimir M. (40) iz puištolja ranio u vrat se, kako su naveli iz UKC Kragujevac, nalazi u teškom opštem zdravstvenom stanju

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M.M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac.

Inače, prema rečima komšija, ona je radila u Drezdenu i planirala je da odvede muža i decu tamo i došla je da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Vladimir M. (40) sinoć je uhapšen nakon višečasovnih pregovora da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao nakon što je pucao u vrat supruzi Mileni M. (35).

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Bio je opkoljen i prema rečima našeg sagovornika, zabarikadiran u kolima naoružan, bio je miran i nije hteo da se preda, ali je na kraju to učinio.

- Policija nam je rekla da ne izlazimo iz kuća i da zatvorimo prozore. On je u kolima bio naoružan i valjda pretio samoubistvom - rekle su komšije.

Nakon pucnjave je, podsetimo, pobegao i bacio mobilni telefon. Ceo grad je bio blokiran i intenzivno se tragalo za njim. Inače, u ovoj kući ranije nije bilo prijava za nasilje


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija