• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

18.05.2022

09:56

PEDOFIL IZ NIŠA pipkao devojčice po intimnim delovima tela NEPRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA PET GODINA ROBIJE

Vesti

PEDOFIL IZ NIŠA pipkao devojčice po intimnim delovima tela NEPRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA PET GODINA ROBIJE

Podeli vest

Nišlija S. N. (63), koji je optužen da je u Nišu dodirivao po intimnim delovima tela devojčice na ponovljenom suđenju pred Osnovnim sudom u Nišu osuđen je opet na pet godina zatvora i zabranu prilaska dečijim igralištima

 S. N. je optužen da je 18. septembra prošle godine na dečjem igralištu u Naserovoj ulici u Nišu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice stare sedam i osam godina, na ponovljenom suđenju pred Osnovnim sudom u Nišu osuđen je opet na pet godina zatvora.

Foto: pixnio.com

Dečije igralište ilustracija

Nepravosnažnom presudom njemu je izrečena i mera lečenja od alkoholizma dok će mu po izlasku sa robije u narednih 20 godina biti zabranjeno da posećuje igrališta i druga mesta gde se okupljaju maloletnici. Osim toga, svaku promenu adrese, on će morati da obavezno prijavi policiji.

- Krivični postupak je okončan, doneta je presuda koja još nije pravnosnažna. Okrivljeni S.N. osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina zatvora zbog dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Izrečene su mu i posebne mere bezbednosti – obavezno lečenje alhkoholočičara, zabrana posećivanja mesta na kojima se okupljaju maololetna lica i obavezno obaveštavanje o promeni prebivališta i boravišta. Izrečene posebne mere sprovode se najduže 20 godina posle izvršene kazne zatvora, s tim da će se opravdanost mera ispitivati posle isteka svake četiri godine od početka primene, rekao je za "Blic" portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

Foto: MUP Srbije

Hapšenje/ilustracija

Inače, S. N.je uhapšen 23. septembra 2021. godine zbog sumnje da je tri dana ranije na dečjem igralištu u Naserovoj ulici dve devojčice dodirivao po intimnim delovima tela i stavljao im ruke na njegov polni organ. Slučaj je otkriven nakon što su se deca požalila roditeljima, a manijak je identifikovan pregledom snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim zgradama. 

Nakon što se našao iza rešetaka pedofil se pravdao da je popio više od pola litre rakije pre nego što je izveo psa u šetnju. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je nakon ekspresno sprovedenih istražnih radnji podiglo optužni predlog i zatražilo kaznu od osam i po godina zatvora.

Na suđenju u decembru prošle godine S.N. je u Osnovnom sudu osuđen na pet godina, uz izricanje istih mera bezbednosti. No, Viši sud je usvojio žalbu njegovog branioca i vratio predmet na ponovno suđenje kako bi se činjenično stanje i određeni iskazi detaljno razjasnili. Nakon ponovnog suđenja, Osnovni sud je nedavno S. N. izrekao istu kaznu, a presuda još uvek nije pravnosnažna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija