• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

15:45

SVE BOMBE ĆE EKSPLODIRATI OKO 17 SATI! Stigao novi preteći mejl o postavljenom eksplozivu na čak 45 lokacija u Srbiji - PODRŽAVATE RUSIJU, NAUČIĆETE LEKCIJU!

printscreen

Vesti

SVE BOMBE ĆE EKSPLODIRATI OKO 17 SATI! Stigao novi preteći mejl o postavljenom eksplozivu na čak 45 lokacija u Srbiji - PODRŽAVATE RUSIJU, NAUČIĆETE LEKCIJU!

Podeli vest

Na adresu naše redakcije stigao je novi preteći mejl u kome se navodi da je postavljen eksploziv na čak 45 lokacija u Srbiji. U njemu je navedeno da je napravljeno 500 kilograma plastičnog eksploziva, te da će sve bombe eksplodirati oko 17 sati.

gde se preti miniranjem na 36 lokacija, našoj redakciji stigao je novi. U njemu je navedeno da je napravljeno 500 kilograma eksploziva, te da će sve bombe eksplodirati oko 17 sati.

Imejl prenosimo u celosti.

- Srbija nastavlja da podržava Rusiju, terorističku naciju koja je uništila moju zemlju zajedno sa drugima. Rusija neprestano teroriše svet i mi nećemo tolerisati ovo s**nje. Srbija je odbila da osudi postupke Rusije i, što je još važnije, odbija da sankcioniše Rusiju. Srbija je ruski portal u zapadni svet, omogućava letove i nastavlja da održava rusku ekonomiju na površini. Svi ste vi kukavice, i svi ćete platiti za ovo.

Naš tim specijalaca se udružio sa Albancima, napravili smo 500 kilograma C4, kao i kupili 1.000 kilograma đubriva za izradu bombi za đubrivo. Naš tim čini 200 članova u nekoliko gradova Srbije.

Postavili smo bombe na sledeće lokacije:
Ruska ambasada Beograd
Ambasada Belorusije u Beogradu
Iranska ambasada u Beogradu
Kubanska ambasada Beograd
Predstavništva Er Srbije u Beogradu
Kancelarije Turkish Airlines-a u Beogradu
Niški aerodrom
Novosadski aerodrom
Beogradski aerodrom
Predsednikova kuća
Gradsko veće Beograda
Ada Mall beograd
TC "Galerija" - Beograd
Futura Shopping Center Beograd
Tržni centar Milenijum Beograd
BIG FASHION tržni centar Beograd
Zira šoping centar Beograd
BIG Rakovica - Tržni centar Beograd
Svi mostovi u Beogradu
Most Slobode Novi Sad
Varadinski most - „Duga” Novi Sad
Žeželjev most Novi Sad
Beogradske železničke stanice
Subotica Železničke stanice
Novi Sad železničke stanice
Niške železničke stanice
Beogradski zoološki vrt
Beogradski akvarijum
Muzej Jugoslavije Beograd
Nebojša kula
Tanja armonija, Trg Republike 18 Novi Sad
Tržni Centar NS Novi Sad
Poklončić suvenirnica Novi Sad
Tržni centar „BIG” Novi Sad
Gradsko veće Novog Sada
Sole mio hotel Novi Sad
Tifani Promenada Novi Sad
TC Bazar Novi Sad
Miki Zoo
Niški Zoološki vrt
Sve elektrane u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Subotici
Sva postrojenja za preradu vode u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Subotici
Sve prodavnice u Subotici
Železnička stanica Zrenjanin
Vojne akademije u Beogradu

Sve ove bombe će eksplodirati oko 17 časova. Nadajmo se da će Srbija naučiti svoju j**enu lekciju i odlučiti da stane, uvede sankcije Rusiji i učini pravu stvar. Da li želite da se ovo dešava? - stoji u imejlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 1 godinu

Klinci se zajebavaju i treba ih pronaci,a onda jebati kevu.

Zoka

pre 1 godinu

Da li je neko proverio da li su svi migranti na broju i gde se kreću....

pera

pre 1 godinu

ne znam cemu pumpanje ove price, prijave su ocigledno lazne i treba ih ignorisati ovim jadikovkama i kuknjavom samo mi ispadamo idioti, ovako izgleda svako moze celu drzavu da za***ava svaki dan

Ibro Novi Pazar

pre 1 godinu

Podrzavamo istinu i pravdu! Zivela Srbija! Smrt fasizmu!

Raka

pre 1 godinu

odoh ja da iz njihovih banki dignem pste, mogli bo i dtugi

Nikola

pre 1 godinu

Nemojte uopste prenositi ovakve besmislene pretnje, time sto objavljujete ovakve vesti dizete tu neku posecenost (profit) minimalno ali pravite stetu sopstvenoj zemlji, a tamo gde drugima nije dobro, ne moze biti dobro ni vama. Dakle kada vec drzava nije u stanju da pocinioce locira i privede licu pravde, najmanje sto mozete jeste da ne sirite tu neku ako moemo da nazovemo panikom, jer su ovi mailovi smesni koliko i mailovi nigeriskih princeva, tajlndskih advokata i slicno ...

Dragče

pre 1 godinu

Što se mene tiče ovi manijaci mogu samo da dobiju k...c, za ostalo ćemo lako da se dogovorimo.

ringispil

pre 1 godinu

Sve je ovo delo mangupa odavde iz Srbije iz nekoliko gradova??? ako je sve ovo uopste tacno. A kada ih policija otkrije dozivotno im naplacivati stetu koju sa napravili. Ali na zalost mi nemamo institucije.

Kole66

pre 1 godinu

Nisam znao da Nis ima zoo vrt. Voleo bih da ima, ali nema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija