• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ATV

19.05.2022

13:32

NOŽEM I SEKIROM NAPAO POLICIJU! Dramatične scene nalik akcionim filmovima na ulici Gradiške!

Vesti

NOŽEM I SEKIROM NAPAO POLICIJU! Dramatične scene nalik akcionim filmovima na ulici Gradiške!

Podeli vest

Muškarac čiji su inicijali LJ.Đ. iz mesta Romanovci kod Gradiške napao je policajce Interventne jedinice Sudske policije nožem i sekirom nakon čega je savladan i uhapšen, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška

Kako saznajemo, pomenuti je izbegavao da se odazove na pozive Osnovnog suda u Gradišci zbog čega je Sudska policija Srpske dobila nalog da ga dovede pred sud.

Potom nastaje prava drama u dvorištu. Nezvanično saznajemo da je reč o Ljubomiru Đ. (70).

Đuričić je prvo napao jednog policijskog službenika sudske policije tako što mu je sekirom zadao jedan udarac u štit pa se izmakao nazad i bacio sekiru u pravcu policajca i pogodio ga ponovo u štit, da bi nakon toga zamahnuo nožem, koji je držao u drugoj ruci. Pružao je aktivan otpor, ali su ga savladali i lišili slobode.

"Uviđaj su izvršili policijski službenici PU Gradiška, koji su o svemu obavestili Okružno javno tužilaštvu Banjaluka koje je naložilo da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izveštaj protiv LJ.Đ. za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Nakon kriminalističke obrade LJ.Đ. je sproveden na lečenje u Kliniku za psihijatriju u Banjaluci", saopšteno je iz PU Banjaluka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija