• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2022

15:49

SA OVOG PROFILA JE MAJKA NESTALE LIDIJE DOBILA SUMNJIVE PORUKE! Tinejdžerka poslednji put viđena sinoć, raspisana POLICIJSKA POTRAGA! (FOTO)

facebook/printscreen

Vesti

SA OVOG PROFILA JE MAJKA NESTALE LIDIJE DOBILA SUMNJIVE PORUKE! Tinejdžerka poslednji put viđena sinoć, raspisana POLICIJSKA POTRAGA! (FOTO)

Podeli vest

Tinejdžerka Lidija B. (15) iz Inđije nestala je sinoć oko 20.30 časova i za njom je raspisana policijska potraga

Njena majka Ana je rekla da je preko Instragrama dobila dve strašne poruke, a sada su objavljene slike tog profila.

- Imamo osnovanu sumnju da je sa nekim dečkom, javio se da je sa njom. Ja ga ne poznajem, javio se preko nekog Instagram profila koji nema fotografije, kao da je lažan. Strašno... Ona je nedostupna na mobilni telefon od momenta kada nas je on kontaktirao. Samo je napisao: "Ona je sa mnom, dobro je, javiće se" - rekla je Lidijina majka plačući i dodala: "Ja u trenutku kada je izašla nisam bila kod kuće, znam da je na sebi imala bele pantalone. Rekla je da ide do centra Inđije da se prošeta i od tada je nema. Plašimo se jako. Sa policijom smo non - stop u kontaktu, kažu da rade na tome".

Potom je javno poslala apel svojoj ćerki.

Lidija, molim te, javi se, samo majka da ti čuje glas da si živa! - zavapila je jecajući Ana majka nestale devojčice iz Inđije i rekla da je dobila još jednu poruku: "Stigla mi je još jedna poruka sa tog Instagrama - živa sam".

Foto: facebook/printscreen

Lidija B.

Policija je raspisala potragu za nestalom tinejdžerkom Lidijom (15) kojoj se sinoć oko 20.30 časova izgubio svaki trag.

- Raspisali smo potragu. Slučaj je prijavljen jutros. Intenzivno radimo na tome, porodica je sa nama na vezi - rekli su iz PU Sremska Mitrovica.

Ako je neko vidi neka javi policiji ili na telefon 0612655447.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uroš

pre 11 meseci

Pa to je tako kad ne date deci da imaju decka, sta drugo mozete da ocekujete, dete se zaljubilo a roditelji strogi ne daju joj da prespava ni kod drugarice ni kod druga, decka i onda sta? Onda ne znaju dal im je dete zivo ili je stvarno kod decka i nece da se javi jer su roditelji besni (besni na svoj propali zivot pa se izivljavaju nad detetom lece svoje komplekse) ko to sad moze da zna, videcemo uskoro ako se dete javi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17